Scrieri similare

18 răspunsuri şi 2 legături către articol

User Gravatar
Mikey said in April 16th, 2009 at 09:04

Baaaa! Mi-au dat lacrimile de ras! E incredibil! Rad si eu pe muteste ca trezesc toata casa =))
Povestea e bestiala!!! Si imi aduce aminte ca acum cateva sapt niste colege dintr-un alt an stateau pe trepte la intrare cu niste carti de tarot si le invarteau p’acolo. Naiba stie ce insemna chestia aia.

Oricum! Ma dor falcile! In loc sa-mi fac teme io rad de nu mai pot :))

User Gravatar
Neliniştitu said in April 16th, 2009 at 09:17

Mulţam, Mike! Hai, bagă la învăţat ca să nu te taie vreo emoţie dacă eşti curios să vezi ce-ţi rezervă viitorul sesiunii. 😀

User Gravatar
Emirakis said in April 16th, 2009 at 10:23

Super-tare! Pacat ca folosesti prea multe obscenitati ca as fi pus-o si pe fiica-mea sa-ti citeasca blogul, mai ales ca acum sta langa mine si se tot intreaba: “Ce-o fi asa de amuzant, de l-a apucat pe tati rasul, cu ochii la calculator?”

Noutati pe blogul meu bag la intoarcere din Grecia, momentan sunt inca in Peloponez, si ma mai destrabalez fo 5 zile in Greekland, dupa care ajung acasa si pun totul pe “hartie”.

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 16th, 2009 at 10:34

Şi eu încă scriu mai cu perdea, spre deosebire de recomandaţii tăi. 😀 Las-o la scrierile mele peste câţiva ani, după ce se obişnuieşte cu mediul românesc.
Te-aştept cu nerăbdare să povesteşti experienţele greceşti.

User Gravatar
iuzarescu said in April 16th, 2009 at 11:03

Cred ca mi-am fisurat o masea 🙂 M-a pus dracu sa citesc istorisirea in timpul unei sedinte cu niste duzi (dudes 😛 ) din IBM si atrebuit sa strang serios din falci sa nu ma bufneasca rasul in mijlocul sedintei :))

User Gravatar
Neliniştitu said in April 16th, 2009 at 13:56

He-he! Bine că n-a trebuit să strângi din buci, să nu scapi presiunea! :))

User Gravatar
iuzarescu said in April 16th, 2009 at 15:50

nu, ca din buci strang numa’ cand ma ia shefu la p*** :)))

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 16th, 2009 at 19:59

Deci, dacă strângi, nu există penetrare, adicătelea, nu poate să te ia la măciuci, nu? Ce tehnică ai, nebunule! Ai învăţat de la fetele-alea care foloseau aspirina drept anticoncepţional.

User Gravatar
dr. Lecter said in April 16th, 2009 at 23:24

cum ai ajuns, trai-ti-ar tot cartierul, aici? vai, dar ce profundis arhitectural skin ai la blog! stai sa ma dezmeticesc din treaba, ca sa vaz ce secreti pe glanda creatiei! toata saptamana am despicat si eviscerat miei, ca m-a pus dracu sa ma dau specialista in asta ; deja ma trag pe talpi cu otet si nu mai vreau sa vad carne. de paste mananc laptuci. ha, stai sa-ti zic un banc: cica leul era intr-o perioada cam naspa cu sexul, nu mai voiau leoaicele sa stea la maldareala, si trece leul brusc la poponareala. si-l prinde pe lup,cand venea cu ofranda la el si-i da zmetii, pleaca lupul in acolada din scula leului…. il prinde leul pe iepuras,care venise cu vreo doi morcovi ca taxa de protectie, si-i trage si lu ala vreo doua sexoace la poponeatza,de se vaicarea iepurasul ca din gura de sarpe, si la un moment dat, se pune iepurasul pe un ras isteric, de nu se mai oprea . leul, contrariat, il intreaba: ce-ai ma, de razi, ori iti place? iar ipurasul ii zice: nu, dar mi-am adus aminte ca maine e ziua ariciului sa vina cu doua laptuci la tine…

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 17th, 2009 at 01:03

Ha-ha-ha-ha! Fato, văz că-ţi prieşte, ţine-o tare pe dinainte!
Vaxxi, băiatu’ ăla simpatic, cu lunete, m-a păcălit că-i mai fain aşa, ăla care fu la noi, la Nehoi, la evenimentul lansării de anul trecut. Până la urmă, a avut dreptate, am avut şi eu de muncă, da’ şi el, he-he!

User Gravatar
Bufniţoiu' said in April 17th, 2009 at 08:27

Bine te-am (re)găsit! Frumoasă “incintă” 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 17th, 2009 at 11:50

Bine ai revenit! Sper că te simţi confortabil. 😀 Meritele se împart între mine şi Vaxxi.

User Gravatar
CalinC said in April 18th, 2009 at 07:47

ma, e primu’ club de spiritizde de care aud. mai e in viata?cu asa ceva trebuie mentinut un contact apropiat, ca intre timp s-or fi apucat si de alte giumbuslucuri (tot in grup). fete cu viziuni largi. noi astia am ras cand am cetit povestea, dar ma gandesc ca sa participi “in direct” la ea, a fost o adevarata desfatare.

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 21st, 2009 at 14:32

Mă bucurez că ţi(v)-a plăcut istorioara. O să mai vină câteva în decursul vremii.

User Gravatar
krossfire said in April 27th, 2009 at 17:55

Pot spune ca ai avut noroc cu muierile astea. Intamplarea putea degenera in tragic daca nimereai niste adepte ale cine stie carei tehnici de ”necromantie bullshitiana”.

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 27th, 2009 at 18:21

Da-da, numai că a fost “necromantie băşitania”, he-he!
Uelcăm şi te mai aşteptez p-aci!

User Gravatar
krossfire said in April 27th, 2009 at 18:34

Eu la o sedinta de-asta era sa iau la bataie niste muieri implicate, noroc cu onoarea cavalereasca ce a dat repede ”override” peste protocolul ”Implineste selectia naturala”.

Doua cotofene de gen nu voiau sa ne lase sa plecam de la o sedinta ad-hoc in liceu si tot insistau ca in curand ne vom auzi spiritele soptind in ureche.

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 27th, 2009 at 22:51

Deh! Dacă erau bune, nu mai aşteptai selecţia naturală să-şi facă efectu’, le băgai imediat la un spiritism sub plapumă.

User Gravatar
polimedia.us/fain said in September 10th, 2012 at 11:56

Nelinistitu- — Post Topic — Spiritism in Regie…

Ultimele două articole le-am găsit pe blogul lui Mircea Popescu….

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)