Scrieri similare

12 răspunsuri şi 2 legături către articol

User Gravatar
Spaghetti “Alto” - Ziarul toateBlogurile.ro said in August 29th, 2010 at 00:14

[…] Spaghetti “Alto” Sun Aug 29, 2010 1:05 am … “alla aglio, pomodoro e tonno”, aş adăuga eu inspirat de o vorbitoare de limbă macaronară, he-he! Fu prima oară când băgai usturoi în spaghetti, şi asta din lipsă de ceapă. Da’ bine am făcut! În caz că vă întrebaţi care-i legătura dintre “spaghetti” şi “alto”, aflaţi că şedinţa de azi tot pe bloc a fost […] […]

User Gravatar
Cristi said in August 29th, 2010 at 10:47

Bună ziua, am 3 propuneri de parteneriat pentru acest blog

Dacă te-ar interesa un schimb de link cu unul dintre bloguri sau cu toate 3, trimite-mi un Reply la mesaju acesta.

Iar blogurile mele sunt :

Coafuri tunsori frizuri
http://coafuritunsorifrizuri.blogspot.com/

Diet
http://best-dietss.blogspot.com.

Machiaj
http://machiajdeochi.blogspot.com/

Toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj.

User Gravatar
Dr.Lecter said in August 29th, 2010 at 12:51

Eu, daca n-am bloc, nu pot sa fac spaghetti alto, ci contra alto, sau mai bine zis fondo di cortile, daca asa se spune in fundul curtii.

User Gravatar
Florin said in August 30th, 2010 at 10:06

Zice bine nenea din Ţara Macaroanelor Veşnice, chiar foarte bine zice.
O sa incerc si io spaghetoase, numai ca in loc de ton, cred ca o sa folosesc porcarii, ca pentru mine cel mai bun peste tot porcu’ ramane 😀

User Gravatar
Dr.Lecter said in August 30th, 2010 at 15:14

Voicule, pe tine te-au rapit,mama! Ne-ai trantit tu un castron de macaroane si ai disparut! Gata, stiu, te -au luat la repetitie la parada de ziua Nationla! Stiu ca ziua lor pica odata cu a mea! La ei se mananca mici si fasole cu ciolan?

User Gravatar
simf said in August 31st, 2010 at 07:47

discutie cu un italian, dupa ce-a vazut la noi o cutie de rosii in bulion:
– uuu, e made in italy!
– da.
– stii ca-i cu rosii din china?

User Gravatar
Manole said in August 31st, 2010 at 19:00

Voicule, cred ca te-a arestat usturoiul ala! :))
Si vorba Lectaritei, noi suntem de macaroane d-astea guralive din nascare?! Si la puscarie sa da mai bine ! 😀 😀
Lectarito, cred ca un ciolan la un harem! 😀 😀

User Gravatar
Zi de toamnă | Ioan Usca said in September 1st, 2010 at 12:48

[…]  Michaela,  Atitudini, Athe,  Gabitzu,  Sebra,  Madi,  Dragoş Sorin Nicula,  Mikael Eon,  Neliniştitu’,  Paul G. Sandu,  Petra,  Caramea,   Albenegre,  No băsescu day,  Băiatul ciudat,  Black […]

User Gravatar
Neliniştitu' said in September 2nd, 2010 at 22:41

Tenţi,
Deci, scuze! O perioadă voi fi cu nişte treburi urgentissime, dar voi reveni şi chiar mai mult decât atât. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in September 2nd, 2010 at 22:42

Florin,
Da şi da! Ăla zice bine şi porcu’ e cel mai bun peşte pe spagetti, da’ aia am avut la îndemâna dreaptă. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in September 2nd, 2010 at 22:43

Simona,
Bre, câteodatoă mă întreb dacă nu cumva şi io tot în China oi fi făcut, că prea am dat-o pe orez în ultima vreme. 😆

User Gravatar
Neliniştitu' said in September 2nd, 2010 at 22:44

Manolete,
Subscriu la cârnatul cu harem. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in September 2nd, 2010 at 22:45

Iuzări-te-aş,
Mersi frumos! O să am ce răsfoi la iarnă, în nopţile geroase, he-he! 😀

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)