86

Răcoriciu’ – pune aburu’ pe limbă

Posted by Neliniştitu' on 22 July 2009 in Papila inovatoare |

Împins de călduri excesive şi spleen cotidian (Oa-ha! Ce ţapăn sună!), am brevetat un nou preparat, numa’ bun pentru preluat temperatura excesivă de pe glandă. Hai, să vă mai elimin din suspans şi să vă povestesc invenţiunea.

Se produce nişte ceai, în acompaniament Satriani, de orice fel preferaţi şi în orice cantitate doriţi, apoi se lasă la răcit. Urmează adăugarea ingredientului secret: siropul de soc! Evident, nu discutăm aici despre gustul omului, aşa că fiecare poa’ să-şi adauge în ceai orice fel de sirop doreşte, dar, musai trebe să fie sirop. Între noi fie vorba, “Laurul” e beton. E românesc, bun, ieftin şi se găseşte la Carfur. Aşaaa… Se dă un pic pe la papilă, iar dacă ne place, se dă la frigider.

O buca’ de vreme daţi un telefon, două,  duceţi gunoiu’, alergaţi motanul care vă agaţă rufele şi se pişă pe preşul de la uşă, mă rog, vă faceţi de lucru pe lângă agregatu’ de răcit, pentru a permite ceiucului să se maturizeze un pic la gust şi să fure o temperatură scăzută. Preparatul se va metamorfoza într-o licoare dătătoare de fiori, săltătoare de păr pe ceafă şi adunătoare de epidermă pe mânuţe: Răcoriciu’©! Copyright-ul îmi aparţine, he-he!
Când simţiţi că vă părăseşte saliva din garajul măselelor, înfăşcaţi un pahar şi năvăliţi la frigider. Sorbiţi rar, lăsând papilele să tresalte, iar gâtlejul să  sfârâie  la mângâierea lu’ Răcoriciu’©.

Să nu-mi ziceţi că nu v-a plăcut! Eu, dimpreună cu pretenul Vaxxilian, am doborât o oală de 5 kile, în mai puţin de-o oră, he-he! După care am făcut cu rândul la purjat de vezici…

Tags: , , ,

86 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.