Scrieri similare

23 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
krossfire said in May 12th, 2009 at 20:05

Pfuai, e pur si simplu geniala faza, in ambele ei acceptiuni : Una, ca in sfarsit exista pungi pentru colectat rahat de caine (ma gandeam sa-mi iau un patruped si se gasesc destul de rar pachetele de pungi colectoare). A doua acceptiune ar fi : Cum sa stai drept si sa spui ”Mi-am cumparat painea intr-o punga destinata rahatului de caine” !

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 20:36

Păi nu trebuie să spună nimic animalu’ preistoric, conesiorii observă că punga e pentru adunat căcaţi. Da’ merge şi la pâine, he-he!

User Gravatar
Catalin said in May 13th, 2009 at 00:49

Haha, pai ma gandesc ca ar trebui sa umple cutiutele alea pana la refuz in fiecare zi. S-or satura la un moment dat sa le praduiasca, ce naiba sa faca cu atatea pungi? Jeeeez. :-s

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 07:40

Dumnezeu ştie! Cred că, cel mai degrabă, or să se sature responsabilii cu pungile să mai umple cutiile. Şi ajungem iar de unde am plecat. Aşa suntem noi, în puii mei!

User Gravatar
Anonymous said in May 13th, 2009 at 09:00

Civilizaţie civilizaţie. dincolo de fapt care eu il vad de-a dreptul hilar o s- spun iar ce spuneam odată
-mi-e ruşine de anumiţi conaţionali care nu au demnitate. Poţi să ai demnitate chiar şi in cea mai cruntă sărăcie.

User Gravatar
codeus said in May 13th, 2009 at 11:10

eu eram sub “acoperire”cu comentul de mai sus )))

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 11:10

Exact, demnitatea e cheia. Dar asta presupune să conştientizezi termenul.

User Gravatar
iuzarescu said in May 13th, 2009 at 13:32

Mai bine imprimau pe punga si destinatia “Punga pentru excremente”…asa ne mai stimulau si gandirea: “” S-o fi referind la ce e in punga? Sau la carator?””

User Gravatar
brightie said in May 13th, 2009 at 15:04

🙁 [cenzurat – continut vulgar] – le [cenzurat – continut vulgar] in [cenzurat – continut vulgar] de [cenzurat – continut vulgar] ce sunt

ciupeala, neica. asta e romania.
asta ar trebui sa fie noul slogan de promovare ca sigur ar prinde: vrei sa ciupesti ceva? viziteaza romania si devino un veritabil profesionist al ciupitului.

n-am sa le uit tata viata pe fostele mele colege de job care-si infundau pana la refuz pungile si buzunarele cu chestii de la protocol. gretos! cat de disperat sa fii? nu foarte, doar obisnuit.

User Gravatar
VAXXi said in May 13th, 2009 at 15:39

Băi, deci în 2003 la prima ieșire din țară, ajungem în Alpi și vede un prieten cutia cu saci de hârtie și lopățele de carton gratuite… fix în ele se înfige. Scopul lor: același cu pungile de mai sus, ne-am dat seama după 😀

2007, nu știu ce prezentare Cisco la Crowne Plaza; dimineața cafea și ceai, prezintă ăia produsele, lumea prin sală mai cască, mai întreabă una alta. Vine prânzul, se dă masa de protocol; mulțimea se dublează subit, față de cei din sală! Punctul culminant: un nene care s-a hotărât el să nu se mai chinuie cu farfuria și linguroiul, și-a plecat direct cu caserola de catering din raft. Asta e 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 16:31

Pentru Brightie
Nu ştiu dacă ne este dat să ne naştem cu bun simţ sau se naşte el în noi mai târziu. Se vede treaba că la unii nu se există chestia asta sau moare dinainte de a se naşte.

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 16:50

For nea Vaxxilian
Chiar dacă nu e de râs, am dat cu hohote în pereţi imaginându-mi cele două faze melteneşti. Tot prin 2007: se făceau mai multe cursuri pe la un hotel din-ăsta, noi aveam un curs, ăilalţi un curs, şi tot aşa, fiecare cu sala lui. Ei, bine, vreo două din firmele astea avea protocol. Prima zi nu s-au prins de ce când intră şi ei în pauze nu mai găsesc producte ca ceai, pişcoturi, cafea. A doua zi au văzut că una din firmele cursante avea pauzele mai dese şi mai ‘naintea lor. A treia zi au pus badigarzi la cafele şi totul a fost OK. :))

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 20:26

În sfârsheet (he-he!), am reuşit să văd de aproape o pungă de-aia de scobea melteanu după ea prin cutie. Surori şi fraţi întru neuroni normali la cap, pe o parte a pungii (cea dinspre mine :)) este specificată cu litere mari destinaţia, este explicat prin desen fiecare episod al culegerii căcatului de câine, iar mai jos se spune în vreo 5 limbi europene, dar NU şi în româneşte. Q.e.d.

User Gravatar
iuzarescu said in May 14th, 2009 at 10:56

Ai reusit sa te trezesti inaintea melteanului si sa prinzi o punga? :))

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 14th, 2009 at 11:01

Aseară, pe la 6, am găsit o cutie cu vreo două pungi. :))

User Gravatar
iuzarescu said in May 14th, 2009 at 15:51

Bre, daca a ajuns romanu sa umble prin piata sau pe strada cu punga pe care scrie “pentru cacat” pe ea, e durere….suntem pierduti….

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 14th, 2009 at 17:20

Nu chiar de tot. Pe pungi, am zis, nu scrie-n româneşte, care vasăzică, nu ştii că e de căcat. Asta dacă nu ai cumva vederea fină să vezi desenele…

User Gravatar
codeus said in May 14th, 2009 at 20:03

mulţumesc Adrian şi mai aştept.pot ai da linkul şi Sibillei că vre şi ea poze o zâs la mine in coment.ai grijă de tine

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 14th, 2009 at 20:43

Hai, să trăieşti! S-o marcat!:D

User Gravatar
WhiteWolf said in May 14th, 2009 at 21:33

Omule, cred ca de la data postarii si pana acum, deja, am citit textul tau de vreo 4 ori. Si primele 3 ture si acum, la final, m-am simtit aruncat la “fara cuvinte”
Plus ca imi tot vine sa ma cer la baie
🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 15th, 2009 at 01:07

🙂 Să-mi zici din timp s-apuc niscaiva pungi ecologice. :))

User Gravatar
Cătălin said in May 15th, 2009 at 13:35

Ce fază de cacao…Ca românu’ nu e nimeni. Dacă e gratuit, poa’ să fie şi-un rahat, că-l ia cu drag. Vede el mai târziu cum poate să-l folosească.

Mi-aduce aminte de o fază de prin ’90, când s-au primit ajutoare undeva prin Suceava. S-a îmbulzit lumea ca la urs, bătaie a fost acolo.
Un singur lucru nu a ştiut lumea ce e, dar, pentru că era gratis, l-au luat. Au tras concluzia că sunt un fel de batiste. Şi a doua zi puteai să vezi pe stradă oameni ştergându-şi mucii cu acele batistuţe.

Mai târziu au aflat şi ce era – tampoane pentru fete. Dintr-alea cu aripioare.

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 15th, 2009 at 14:43

HAHAHAHAHA! Tare de tot! Tampoane pentru nas, nu pentru fete! :)) Fii binevenit!

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)