Scrieri similare

23 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
dr. Lecter said in May 11th, 2009 at 20:57

sa mor de nu mi-am dorit toata viata velociped! iti dai seama ce gratioasa as arata eu pe unu d-ala? e drept ca nu m-am dumirit niciodata cum te urci si unde stai pe ala, dar am vrut velociped. e cam acelasi lucru si cu escaladat uriasul, cred. deci la fel de incomod si totusi interesant. ma intrebai de rovera? pai, doar nu crezi ca si el e tot bibliotecar, ca mine. l-am luat si cu discavări 3 şi cu S8.tragedia e ca ma pune sa fac scoala de soferi. nu stiu pen’ce,ca la rover abia reusesc sa deschid usa, deci n-o s-o intorc ever, iar din audi nu ma vad. iti dai seama ce inseamna sa nu ma vad euuu??? ai sa razi, dar fac naveta la nehoiu cu rata.cu pantofi de prada si sacou de only, si merg cu rata lu’ berbecaru. uat a uandarful laif! futu-ma-n gura! dear, la posarea anterioara,cea cu pusul mana pe o carte, nu am comentat, ca eu pun mana pe carti mai des ca pe…..orice altceva, asa ca nu m-am simtit amenintata in IQ ul meu cel roz. te pup!

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 11th, 2009 at 21:12

HAHAHAHAHA! Mulţam fain de imaginea “diavoliţei” înţolite de la Prada în rata lu’ Berbecaru! Băi, m-am spart în 5 de râs când mi te-am imaginat ditai cocoana scoborându-te dintr-o obosenie dizăl de mers la Varlamu’.
Să ştii că am stat şi m-am chiombănit zdravăn la strămoşu’ bicicletei şi zău dacă m-am prins de ce pielea mea a inventat un rotoi de 2 metri şi unu’ mutant? Te urcat te urcai pe canapeaua de la gardu’ de la drum a lu’ mamaie, da’ cum te scoborai? Şi tu sigur nu ajungeai la pedale, he-he!
La aia cu cărţile, ce dracu’ să zici că tu trăieşti între ele. :)) Mă gândeam s-o punem şi pe la noi de ceva cultură urbană de Nehoiu, ştii că vorbeam noi pe vremuri, bibliotecă, aromă de carte, prostii desuete… Chit că o să fim noi doi, şi-l luăm cu japca şi pe Florin, he-he!

User Gravatar
WhiteWolf said in May 11th, 2009 at 22:58

Ma scuzatz’ ca-mi bag picioarele puturoase prin frumusete de conversatiune plina de malvesatiuni ot Nehoiu da’ hu zãf ac iz Berbecaru ? Ca oricat ar fi de explicita naratiunea, Gugãleul imi zice doar de un “Lector Doctor Ciceron Berbecaru” si mai ales (cred ca asta-i din categoria “prietenii stiu de ce”) de “”Centralul” Victor Berbecaru l-a iertat pe Motzi”. SIC 🙂
Pana una-alta, nu mi-e chiar scàrbã.
Unii zic ca Buzaul ar fi patria vulcanilor noroiosi. Eu zic ca-i homeland-ul lui Dan Puric. Ceea ce, zau, chiar e de bine

User Gravatar
krossfire said in May 11th, 2009 at 23:46

Stiam de el, dar nu stiam ca e asa sexos. Cat mai e intrarea ?

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 07:43

For WhiteWolf: la noi pe plaiuri, dacă zici “Berbecaru” zici un autobuzist de legendă, care face chestia asta din vremuri de demult, de când a trecut Mihai Viteazul p-acolo, he-he! În particular, Nehoiu este patria lui Dan Puric. În general, pe lângă vulcani noroioşi, Buzăul e locul unde se găseşte chihlimbarul, mănăstirea Ciolanu, peşterile de sare de la Mânzăleşti, tabăra de sculptură în aer liber de la Măgura, barajul de la Siriu şi, nu în ultimul rând, NEHOIU, care-i şi locul meu de baştină. 😀

Pentru Krossfire: când am citit prima propoziţie am crezut că vorbeşti de sexosu’ Berbecaru. Dar intrarea la muzeu e 5 lei. :)))

User Gravatar
codeus said in May 12th, 2009 at 07:52

Băh Adriane io nici nu ştiam că există un asemenea muzău. Bine că mai exişti tu să ne informezi

User Gravatar
WhiteWolf said in May 12th, 2009 at 08:55

Nelinistitu’, fix cum zici si e. Si chiar daca stiam, ma bucur ca mi-ai adus aminte; merita sa iti permit ruperea in gesturi de propaganda pentru a ma lumina cu Berbecaru
Macar 2 saptamani pe an, de regula pe final de iunie (cand inca nu redescopar cd-ul cu “ah ce caldura, te usuca la gura – I.G.P) shed la umbra ciresului in curtea mosiei ce va sa o mostenim intr-o buna zi la Vernesti. E si un nene acolo de care, la fiecare revedere, nu ma pot impiedica sa ma mir ca mai e in viata la cat vin (ca inlocuitor de apa) poate turna in el zilnic. Zice ca-i mai simplu sa se dea la beci decat sa scoata apa din fntana 🙂
Tabara de zici,la fel ca si manastirea, sunt intr-o zona care sper sincer sa ramana nedistrusa cat mai multa vreme. Despre sfintitul masinilor nu pomenesc; nu e ceva care sa caracterizeze doar Ciolanu, asa cum zic raii . 😛
De pesteri nu stiam da’ n-am cum sa le ratez anul asta.
Inchei pozitiv; ai, bre, chiar de pe vremea lui Mihai Viteazu ? 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 12:16

@ Codeus: hai, mersi, bre! Căutând, aflu că-n Bucale mai sunt şi lucruri frumoase.

@ WhiteWolf: păi, spune frate că eşti de-al nostru, de pe meleagurile oamenilor înţelepţi (vezi nenea cu vinu’)! De câte ori mă duc pe la Ciolanu, îmi imaginez ce viaţa flauăr-pauăr era pe vremea când sculptau ăia pe dealuri, p-acolo! Anii ’70-’80, tată, meserie!
Şi da, suntem atestaţi chiar cu vreo două sute de ani înainte de Mihai Viteazul! Sic! 😀
Şi dacă vrei mai multe, uite-aci.

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 13:11

Ştiam, bre. Abia aştept să le vizionez p-alea de artă.

User Gravatar
doamna cu posetele said in May 12th, 2009 at 15:27

Nelinistitu’, eu am bunicii nascuti pe meleagurile… oamenilor intelepti. 😉
WhiteWolf e (mai)de la munte . 😛

User Gravatar
CalinC said in May 12th, 2009 at 16:32

foarte tare! (mai da’ destept mai esti, si multe mai sti! te invidiez!

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 16:45

Pentru Doamna Poşetoasă: păi, nu-mi zici şi mie “egzact locaţiunea”? Adică mă interesează aia de la munte, că despre câmpineni… Ştii cum le zice la noi nu?

Pentru nea Călin Biciclistu’: nu-s deştept tătuţule, mă documentez şi caut să aflu mai mereu lucruri care-mi fac bine la fiinţa interioară. Da’ pot să recunosc că-s intelijean! :))

User Gravatar
dr. Lecter said in May 12th, 2009 at 21:14

bre, trai-ti-ar! ai uitat sa-i zici lu uait uolf ca la buzau mai este si grotele de la nucu-alunis, alea de cand cu crestinizmul. si de egzemplarul de sequioia gigantea, de pe malaia. si de bradul argintiu .si stai sa va iau fetzele: la berbecaru in rata ascult vivaldi remix. eeeee! ia mai zi ceva! imi pune shafeuru’ cedeu cu miuzic pentru fete cu shtaif. dimineata beau cu ioana pop de la marmacie, cafeaua, in dorobanti. adica fix la trerasa de supt biblioteca mea. ii zicem “la bambuu”. n-avem vertu si nici hermes, dar ne zbatem sa aratam ca unele care au. mi-a zis piticu’ ca-mi ia gipies sa vada pe unde umblu in timpul programului, dar o sa-si ia clantza, ca gipiesu o sa biuie fix la biblioteca.acasa sunt singura saptamana asta, za giaiant e la bucuresti, and la vitta e bella.

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 12th, 2009 at 21:46

Mişto vitta matale!
Alea cu Nucu-Aluniş, uitasem de ele, sunt la Bozioru sau unde boala? De Sequoia nu ştiam, dar mai era ăla de la Harţagu, bradu’ cel mai înalt din Europa (care nu mai e că l-a biruit vântu’).
Deci, eşti belea cu mixu’ lu’ Berbecaru şi abia aştept să ieşim la o cafea pe “Dorobanţi”.
Bă, frumos e câteodată pe la noi…

User Gravatar
doamna cu posetele said in May 13th, 2009 at 13:23

Nelinistitu’,io m-am nascut la …oras.Sa mor de stiu cum le zice ti voi celor de la cimpie.

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 14:04

Sorry, greşeala mea că am dedus că sunteţi de loc de prin părţile mele. Am primit mesaj lămuritor.
Celor de la şes li se zice “cojani”, de la îndeletnicirea cojitului de bomboane agricole. 🙂

User Gravatar
VAXXi said in May 13th, 2009 at 15:33

Foarte mișto prezentarea, mi-ai deschis apetitul! să trăiești și să bagi cât de multe evadări poți 😉

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 13th, 2009 at 16:27

Hai, mulţam fain de aprecieri! Aşa să ne ajute Dumnezeu, cât mai multe evadări… 🙂

User Gravatar
Onciu said in March 4th, 2010 at 09:11

am fost azi la muzeu… chiar a fost ceva placut si util…

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 4th, 2010 at 15:23

Mă bucur că ţi-a plăcut. Mulţam de vizită. 🙂

User Gravatar
dan said in June 30th, 2011 at 22:18

pacat de masina lui Persu…. dupa mine cred ca o sa ajunga la fier vechi…. tipic romanesc

User Gravatar
Neliniştitu' said in July 1st, 2011 at 14:15

E mult prea valoaroasă şi sper ca responsabilii muzeului să realizeze asta indiferent de vremuri şi epoci.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)