Scrieri similare

20 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
krossfire said in April 28th, 2009 at 17:50

Oamenii astia au o problema serioasa cu RATB-ul. Simtindu-se singuri si lipsiti de preocupare (in loc sa se intoarca la hobby-uri, ca strainii) merg toata ziua cu RATB-ul. Sunt vreo 5-6 linii in care poti observa cate o babuta pironita acolo, oprind numa la MacDonalds sa haleasca !

User Gravatar
VAXXi said in April 28th, 2009 at 17:57

Bre, nu-mi aminti de ziua în care m-am mutat în Brezoianu (terminând căratul catrafuselor pe la onor orele 17:00), și a doua zi țârțâr la ușă: venise baba de serviciu la ora 8 dimineața să mă treacă în cartea de imobil, complet cu seria și numărul de buletin plus numele părinților!

Chestia e că vizoristele știau ce ai făcut, cine a venit și cu cine în secunda 2 întâmplării faptei, dar dacă se dădea o spargere de apartament “nu văzuseră, n-auziseră și nici gura nu le mirosea”. Ce uameni!

User Gravatar
iuzaru' said in April 28th, 2009 at 18:09

Astia au mai multe probleme, nu numai cu RATB-ul. Stai sa-i vezi cum merg in fiecare zi in piata Obor, tarand carucioarele dupa ei, si se plimba ore in sir prin piata, fara sa cumpere nimic, de nici nu ai loc de ei sa cumperi o paine :(((

User Gravatar
WhiteWolf said in April 28th, 2009 at 18:53

Tot stiu. Nimic nu le scapa ! 🙂 🙂 Altfel n-avea de unde cunoaste ce stia babaciunea din finalul povestii
Oricum, eu zic sa nu te mai iei in clanta cu aratarile ca de-l loveste pe vreo unul apoplexia si cade lat, aialalti asa dau pe goarna si te lucreaza (in grup) de-i imposibil sa scapi fix de sectiunea stirilor de la ora 17 axata pe ucis moshi si babe.
Mai bine ameninta-i tu, preventiv, cu DD Tv
Le zici ca ai o pila acolo, la prezicatoarea aia de blesteme si ca daca nu se potolesc pui niste voodo pe fiintele lor
Si data viitoare sa nu mai uiti
E mult mai important gardul proprietate colectiva decat masina ta, proprietate personala, cumparata pe bani ci pe cupoane de cadou.
Invadatorule 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 28th, 2009 at 20:03

Pentru nea Krossfire: io cred că pentru unii, taman asta cu reatebeu’ e hobby-ul lor. Apropo de babe nebune să fi văzut surorile temebele care ţipă la oameni şi visează alieni pe liniile ce duc de la Antena 1 către Piaţa Presei!

Pentru Vaxxilian: ba, trebe să-mi mai povesteşti de Brezoianu, că a fost mişto rău, he-he! Vizoriste am şi aci, la parter, fir-ar ochiu’ ei al dreacu’!

For Iuzărete: alea te urmăresc pe tine, Iuzăraş, că ai prize la babe, şi vor să le cazi în plase. :))

Pour WhiteWolf: tătuţule, bine-ai venit şi sper să-ţi placă pe la mine, p-aci. Sunt prea paşnic pentru demenţii ăştia de aici sau sunt ei prea nebuni pentru mine, să-i ia dracu’! Acuma am luat-o de lângă gard şi am bagat-o sub un zarzăr, să se cace păsăricile pe ea, poate o scuteşte de ghinioane.

User Gravatar
VAXXi said in April 28th, 2009 at 22:39

Las’ că-ţi povestesc io… sau scriu toată tărăşenia. Trebuie să-l aduc şi pe un prieten să citească, şi el are parte de un bloc de-ăsta de crizaţi, ca să-l citez “şapteşcinci de ani, aripa tânără”.

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 29th, 2009 at 07:18

Aştept. Da’ cred că mai bine te provoc la un ceai şi te bag subiect într-o carte dintr-un viitor incert. :))

User Gravatar
iuzarescu said in April 29th, 2009 at 12:54

Haidi bre, ca nu am dat-o in gerontofilie 🙂 …am lasat-o eu mai moale cu pedfilia, ce-i drept, dar n-am dat in extrema cealalta :))

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 29th, 2009 at 13:04

Am zis că te-oi fi adaptat la criză, bre.

User Gravatar
iuzarescu said in April 29th, 2009 at 16:39

Nu bre, nu stii ca astea mai vechi trebuie bagate la RC, deci costa mai mult? pe cand astea mai noi, cu putin noroc poti nimeri peste una cu kilometraj destul de mic si care sa nu aiba nevoie de revizie… :))))

User Gravatar
iuzarescu said in April 29th, 2009 at 16:40

…si muta si matale hoiturile de mai sus la alta categorie, ca nu intra la Papile 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 29th, 2009 at 16:47

HAHAHA! Tare, bă! Mersi, acum am văzut!

User Gravatar
dr. Lecter said in April 29th, 2009 at 22:33

prietene, am niste propuneri pentru topul tau cu mosi tembeli: mosii de la Nehoiu, pe care-i vezi absolut in fiecare zi la usa primariei, cu jalbele in batz si cu injuraturile in coltul gurii( injuraturi adresate functionarelor care “beau cafea toata ziua” am incheiat citatul, sau mosii de pe canapeaua din parc (singura canapea din singurul pseudo-parc din Nehoiu). Am vazut o chestie care m-a socat ; ma asteptam sa vad asta la un pusti aurolac, nu la o baba octogenara : a pus piticul magnolii in fata casei de cultura, si cand au inflorit, o idioata de baba si-a umplut bratele cu un maldar de flori, ca cica n-a mai vazut asemenea flori frumoase. am sarit din balcon ca din arc la ea, si am imbrancit-o pe trotuar, de i-au zornait oasele. dadea sa se duca la politie. tot ea.i-am si zis: du-te-n p..a mea de baba, ai rabdare sa infloreasca galbenelele, si poti sa iei pana nu te mai vezi din ele…

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 30th, 2009 at 07:23

HA-HAAAAAA! Lecteriţo, mamă, dai tu rar semne de viaţă, da’ şi când dai! Eşti de comă! Dacă ţi-a pus magnolii la uşă, înseamnă că nu te urăşte chiar de tot, nu? Şi trebe să vin p-acolo că vreau şi eu (magnolii). Am auzit că se prind dacă le iei cu tot cu pământ. :)))

User Gravatar
Mikey said in May 3rd, 2009 at 20:15

Azi ieseam agale dintr-un bloc si mergeam pe langa el… La vreo 2-3m se alergau niste pisici sau asa ceva. In sec 2 am auzit un borcan spart destul de aproape de mine.
Am zis hait! si am luat-o la pas! Dupa aia am obtinut informatia cum ca pe la etajul 3 ar fi unii plecati cu pluta care arunca borcane si sticle dupa pisici…

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 3rd, 2009 at 20:51

Care vasăzică, fiecare oraş cu moşii lui cretini! Pieri-le-ar neamu’ să le piară de tembeli!

User Gravatar
pedROfilul said in May 4th, 2009 at 18:30

daca trece unghia prin zgarietura si o simti la geget destul de tare, nu iese de tot la polish;

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 4th, 2009 at 20:45

Hai, să trăieşti şi bine-ai venit! Mulţam de sfat… Sâmbătă mă duc la service şi voi afla cât mă mai costă şi imbecilitatea unui tembel.

User Gravatar
iuzarescu said in May 6th, 2009 at 16:54

Deci nu-mi vine sa cred ca i-ai lasat mufa intreaga idiotului 🙁

User Gravatar
Neliniştitu' said in May 6th, 2009 at 19:29

Deci, eşti nebun! Ce pielea mea să fuck cu-n bou de moş? Să mă trezesc mâine cu cine ştie ce afundături şi alte nenorociri? O să i-o dau prin măsele când oi veni constata dacă se poate polişa au ba… Abia uitasem şi m-ai întărâtat tu! Şi mai am şi mâine examen, al boalii să fii, Iuzărete! :))

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)