Scrieri similare

28 răspunsuri şi 2 legături către articol

User Gravatar

[…] Instant de mămăligă cu crocănţele de miel Sun Aug 15, 2010 1:05 am M-am trezit într-o dimineaţă cu perna udă şi gata să mă înec cu gândul la ce vă zisei în titlu. Aşa că, în jur de prânz, am mers la unu’ ce se ocupa cu mielu’ şi să-mi taie niscaiva costiţe dintr-un ţambal. Evident, le-a tăiat dampulea, da’ m-am încurajat cu gândul că nu forma contează, […] […]

User Gravatar
Manole said in August 15th, 2010 at 18:37

Bine arata, zau! Tehnologia e executata tot la inaltime? Adica, pă bloc? 😀

User Gravatar
simf said in August 15th, 2010 at 18:50

cunosc malaiul instant italian, cu el pot spune c-am invatat sa fac mamaliga. faina inventie, eu ii spun mamaliga-ness.

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 15th, 2010 at 18:56

Manole,
Tehnologia este executată to la înălţime, normal, dar nefiind specificat în text, înseamnă că autorul s-a referit doar la standard. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 15th, 2010 at 19:01

Simona,
E foarte tare, cu tehnica asta poţi umili mămăligari de soi. O să fac experimentul ăsta şi la Nehoiu. O să-i umilesc în trei minute. Maxim, am spus, he-he! 😀
Eu îi zic PI (Polentă Instantanee). 😀

User Gravatar
dr. Lecter said in August 15th, 2010 at 19:42

Mamaliga e tare ciudaat la culoare, zici ca e pasat (nu de la Volkswagen, ci de la Magura). Lingura de len am, dar n-am Artillery. Crezi ca imi iese?

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 16th, 2010 at 01:59

Artillery îţi aduc eu, da’ tu n-ai nevoie că ai mălai adevărat şi mână! 😀
Aspectul de păsat e de la mălaiul macaronar. 🙂

User Gravatar
incertitudini said in August 16th, 2010 at 20:57

Și toate astea de ziua Mariei!

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 16th, 2010 at 21:27

Aşa le potrivesc eu. Şi nici nu mă străduiesc prea tare. 😀
Mulţumesc de vizită! 🙂

User Gravatar
criss said in August 17th, 2010 at 13:43

Buna reteta, dar pe caldurile astea imi iau matele foc daca mananc mamaliga:)
Aproposito, ce mai faci tu frumosule?
Iti transmit multi pupici.
Criss.

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 17th, 2010 at 15:50

Bine-ai revenit! 🙂
Bre, mămăliga se poate lăsa la temperatura ambiantă, îi simţi mai bine gustul.
Iaca, mai fuck şi de mâncare, printre altele. 😀
I-am primit şi-i retrimit la tine. Pupicii, of course. 😀

User Gravatar
matilda said in August 17th, 2010 at 18:51

Mămăliga arată grozav !
Stătea în farfurie, trăgea cu ochiul ei galben spre cuptor şi cînta : ” Un’ te duci tu, mielule ?”

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 17th, 2010 at 18:56

La cât de repede s-a zămislit a fost chiar meseriaşă. 🙂
Da’ nea Mielu’ s-a calificat primul pentru alte manifestări. 😀

User Gravatar
parsiimpar said in August 17th, 2010 at 21:21

Nelinistitu’,parca seamana oleak cu Baby Back Ribs de la Tony Roma’s! Mai putin…mamaliguta 🙂

P si S: Eu si Lupu ‘iti multumim pentru sfaturi; ne-au fost de folos!

User Gravatar
WhiteWolf said in August 17th, 2010 at 21:53

Bag sama ca “malaiu’de polenta” are ceva hiba ca prea nu-i galbina mamaligutsa
Ori n-a flashuit bine aparatu’? 😛

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 17th, 2010 at 22:35

Nu aparatu’ e de vină, Doamne feri! 😆
Latitudinea de la lumina de-afară îi hiba! 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 17th, 2010 at 22:49

Doamna Poşetoasă,
Sorry, acuşi te văzui la spam, bre! 🙂
Săru’ mâna pentru Tony, cre’ că e de bine. 😀
PS: Cred că nu te referi la haleală. 😆

User Gravatar
Florin said in August 18th, 2010 at 14:55

Am vazut si io, s-o dat la televizor pe toate canalele de stiri importatente. Cica un cartier intreg o lesinat de pofta :))

Craticioara teflonata ii mai ceva ca un personaj de poveste, retin ca-i “cu fund bombat”, ca ce era in craticioara “După un minut s-a învârtoşat” pentru ca mai apoi “dat-o cu fundu-n sus”. Deci, mancare cu pasiune ce mai :))

Polenta o sa-mi fac si io, da la costite inca nu ma incumet, ca inca ma mai chinui sa mai dau jos din kilograme, iar matale faci ca treaba asta sa fie cat se poate de dificila si ma treci prin aspre chinuri.
Crocanţelele arata demential 😀

User Gravatar
LiaLia said in August 18th, 2010 at 23:08

Mdeci, scriu cu greu, că mi s-a umplut gura de apă 😀 Costițele astea sunt o invenție divină! Noi nu mai mâncăm de mult porc, dar weekend de weekend, fie vară fie iarnă, băgăm la ai mei la curte un grătar cu pastramă de oaie sau berbecuț. O să-ți fur și eu rețeta, să mă dau mare data viitoare 😀 Eu fac maia din condimente diverse (boia, cimbru, busuioc, piper), usturoi și vin roșu sau 24 de ore în iaurt, usturoi și mentă. DEMENȚĂ!!! Cât despre polenta-ness, eu am descoperit mălaiul ăsta minune de la francezi și mi-am bifat și eu o frustrare rezolvată: pot găti cam orice, doar mămăligă nu eram capabilă să fac cum trebuie. Cu mălaiul-ness mi-a ieșit 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 19th, 2010 at 06:20

Florinete,
Aşa e bre, polentă mănâncă toată lumea, costiţe numa’ cine are voie! 😆
Hai, să trăieşti şi mulţam fain! 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 19th, 2010 at 06:26

Lia Rebell,
Bine ai venit! 🙂
Sunt fan maiaua ce ziseşi, e rupere de limbă! 😀
După gustul meu, eu le-aş mai fi lăsat la împrietenit vreo zi cu condimentele, în frigi, da’ mi-e că muream de poftă în intervalu’ ăsta! 😀
Cunoaştem partea de iaurt cu mentă şi usturoi. Numa’ că n-am putut niciodată să-l fac suport de cărneturi, tot timpul l-am halit rapid cu lipie caldă. 😀

User Gravatar
brontozaurel said in August 19th, 2010 at 21:00

186,323 grade? Da’ de unde exact numarul asta?

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 19th, 2010 at 21:27

Din experienţă. 😆

User Gravatar
Manole said in August 19th, 2010 at 21:48

Aaa,tu vorbesti de media aritmetica! 😀 😀 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 19th, 2010 at 21:53

Bre, nu ştiu ce cuptor ai matale-n bătătură, da’ al meu dă şi cu zecimale. 😀

User Gravatar
Manole said in August 19th, 2010 at 22:09

Tu ai spus-o! 😀 😀 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 19th, 2010 at 22:10

Tu ai cerut-o! 😀

User Gravatar
Manole said in August 19th, 2010 at 22:17

Inteleg, inteleg, ai fost nevoit! 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in August 20th, 2010 at 09:06

Da, bre, după principiul “nevoie te-nvaţă”. 😀

User Gravatar

[…] Vania, Melami, Cristi, Geo, Daurel, Karla, Onu, Camelia, Dan, Cati, Saturnianul, Gabriela, Mircea, Adi, Petrov, Manole, Ola, Ticke, Athe, Andrei, Rodica, Cella… Nu, nu e o leapşă ci doar […]

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)