5

Debut personal la Clubul Dramaturgilor

Posted by Neliniştitu' on 3 April 2014 in Evadări, Speşăl Ghestar |

Prieteni români şi de alte naţii, oameni buni şi alte personaje, cu mare emoţie şi profundă bucurie vă fac un anunţ pe care aşteptam a-l face de ceva vreme: la trei zile după ce Shakespeare îşi va aniversa cele patru secole şi jumătate, adică marţi, 29 aprilie, la ora 18:00, sunteţi invitaţi la spectacolul-lectură “Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii”.

Da, este titlul primei piese de teatru semnată de mine.

Evenimentul se va desfăşura sub egida Clubului Dramaturgilor şi va avea loc în Sala Mare a Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru Nr. 38 (în capătul Străzii Ermil Pangratti, cum veniţi dinspre TVR, lăsând Calea Dorobanţilor în spate, vezi harta de mai jos).

Oana Berbec, Silviana Visan, Larisa Enache şi Ionel Barac vor da viaţă personajelor, Radio România Cultural va asigura înregistrările şi sonorizarea, iar eu vă garantez că va fi cea mai faină zi de marţi pe care aţi trăit-o în ultimii ani, oricâţi ar fi. Las la latitudinea fiecăruia numărul.

Nu vă fie teamă că uitaţi, o să mai revin eu cu un anunţ după Paşte.

Mulţumiri maestrului Horia Gârbea, preşedintele Filialei Bucureşti – Dramaturgie, Institutului Cultural Român şi Radio România Cultural pentru transpunerea visului personal într-un cadru atât de select.

Afis ICR - Familia, aceasta celula... mic

Cum ajungi la ICR

Tags: , , , , , , , , , , ,

5 Comments

  • […] ora 18:00 în Sala Mare a Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru Nr. 38 (harta o găsiţi aici sau pe Google […]

  • Este veste de veste ! Mă alătur bucuriei tale atât de îndreptăţite şi strig cât mă ţine gura FELICITĂRI ADRIAN, este un fapt ce trebuia să se întâmple şi sunt convinsă că acest maaaaare eveniment va fi doar începutul unui lung şir de succese în teatru şi de ce nu, cât de curând şi în cinematografie. Umorul tău de calitate nu poate trece neobservat. Actorii vor fi aplaudaţi la scenă deschisă , ai să vezi că aşa va fi. Nu ştiu piesa, dar la felul în care îţi cunosc stilul nu poate fi decât un val de hohote de râs. Mă bucur din toată inima pentru tine, dar şi pentru dramaturgia contemporană care a devenit mai bogată primindu-te în fascinanta ei familie. Sincer, îţi prevăd un viitor strălucit! Mult succes prieten drag!

  • Săru’ mâna mult, Aura! Sunt mândru că te am alături mereu! 🙂
    Pupăciuni şi plecăciuni! 🙂

  • krossfire says:

    Sper sa nu mai am plecari si alte nebunii, ca tare as vrea sa vad cum iese treaba 🙂

  • Sper să nu ai plecări şi alte nebunii, că tare aş vrea să fii acolo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.