Scrieri similare

36 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
flavius said in October 13th, 2009 at 00:47

servus….
hmmm…. delicios ca întotdeauna… şi… primitoare terasă. mă gîndesc însă că, la mine unul, şi la măiastrele-mi mişcări aş fi făcut… nefăcutul: ploaie cu clătite ba pe-un parbriz, ba pe-o rufă scoasă la uscat ba, Doamne feri!, pe vreo chelie zgribulită 😉
toate cele bune!

User Gravatar
brontozaurel said in October 13th, 2009 at 01:38

Cand am vazut titlul in reader, reactia mea a fost urmatoarea: “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!”
Traducere: mi s-a facut pofta 😆

Cand eram intr-a XII-a, mama facea la fiecare sfarsit de saptamana. Doar ca stiu sigur ca ea folosea apa minerala in loc de lapte. Si trebuia sa puna si esenta de rom, ca dracu’ de copchil (adica eu 😳 ) vroia asa ceva in toate dulciurile 😆 Si tot dracu’ de copchil mai vroia sa se si uite la desene animate in timp ce manca acele clatite. Si, cum imi placea sa le mananc fierbinti, nu se punea problema sa astept pana le facea pe toate si sa mi le aduca apoi pe o farfurie din bucatarie in sufragerie, pe masuta din fata televizorului. Asa ca mi le tot luam una cate una… si bineinteles ca pictam gresia cu dulceata care picura din clatita (apropo, si eu tot dulceata de visine o prefer, e dementiala; nu-mi displac nici cele de capsuni sau caise; finetti nu imi place, la capitolul ciocolata in clatita as fi preferat sirop din ala cu care se orneaza inghetata, dar pe vremea aia nu prea gaseam asa ceva in Brasov). Si daca doar as fi decorat pe jos de-a lungul drumului ar fi fost o chestie… dar la urmatoarea incursiune in bucatarie cu scopul obtinerii unei noi clatite fierbinti imi incleiam si sosetele 😆

Ah… tati se pricepea sa le intoarca aruncandu-le in sus. 😀 Eu nu intelegeam cum reuseste sa le convinga sa se invarta si sa mai si aterizeze tot in tigaie. Dar m-am prins si eu de smecherie pana la urma. 😛 Mama insa n-a invatat sa faca asta niciodata si radeam de ea pentru ca le intorcea cu mana si se frigea. Deh, ce nu facea pentru odor 🙂

PS – La capitolul tigaie, recomand Tefal Privilege. Mai poate fi folosita eficient si dupa modelul Tom & Jerry daca intra un hot in casa. Cred ca si eu (care nu prea am forta) il fac sa vada ciripitoare invartindu-se in jurul capului daca il mangai cu tigaia aia. 😆

User Gravatar
incertitudini-gina said in October 13th, 2009 at 07:24

Abia indraznesc sa spun o vorba-doua unui artist ca tine. Mi-am luat inima -n dinti, mai ales ca , atunci cand fiul meu mai mic era elev, faceam si eu, ca mama lui brontozaurel, zilnic , cate clatite mi se cereau.Cu miere.
Chestia este ca sambata trecuta si duminica, fara sa mi se ceara, am revenit la aceasta placuta si usoara indeletnicire.Eu nu pun lapte. Nici ulei, ci apa minerala. Ies pufoase. Le intorc din zbor. La inceput , am avut si cateva incercari neizbutite. Apoi , totul a mers struna.
Ce n-o sa fac niciodata, in materie de clatite? n-o sa ajung pe terasa.
Cum nu cred ca n-o sa i se intample nici altcuiva .
Asa ca esti , si de data asta, unic!!
O zi buna!

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 08:53

Flavius,
Aia cu chelia zgribulită ar fi fost chiar de mare, mare belea! 😆
Să trăieşti! 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 09:01

Brontozăurel,
Eeeeeeeee… Traducere: Mulţam frumos! 🙂
Laptele e sfânt, iar cu un mixer bun ies aşa de pufoaseeee… 🙂
Privileju’ e de top, bre, şi-i o groază de bani! Să vezi ce fain ies şi în teflon lipsă, gen antica tigaie de 3 kile a lu’ mamaia de la Nehoiu. Era grea ea de la natură, da’ şi scrumul şi funinginea depuse de-a lungul vremii (la ăi bătrâni se găteşte clasic, la lemne, nu la gaz!) i-a sporit valoarea. Şi nu lipea, neam! Plus cozi peste cozi puse de tataie, he-heeee! 🙂
La mine, în zilele bune, îmi iese dubla de 720 de grade a răsucirii clătitei în aer. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 09:08

Incertitudini,
Gina, dragă, cuvintele frumoase pe care le mi scriseşi, m-au făcut să mă îmbujorez de dimineaţă…
Mulţumesc frumos, frumos… 🙂
Deci, cum spuneam, mie-mi ies pufoase din mânuţele dibace, fără apă minerală ori bere, ori mai ştiu ce afânători. 😀
Uleiul nu este decât atât cât să le crească valoarea pe limbă. 😀
Dacă am o muzică faină, fac ore în şir, he-he!
Numai bine să ai şi săru’ mâna! 🙂

User Gravatar
Vania said in October 13th, 2009 at 09:58

Nu doar că-s preferabile grătarului, dar poţi realiza un miros echivalent pe casa scărilor. Iar cu surplusul de dulceaţă se pot unge clanţele vecinilor.

User Gravatar
Manole said in October 13th, 2009 at 11:43

Subscriu ideii lui Vania, completand totusi ca si prietenii au pantofi…de umplut! 😀

Revenind la clatitele tale, nu pot fi decat contrariata, nemultumita si as putea spune chiar revoltata!!! 😛
ps. se intelege ca-s la servici, iar ora de ajuns acasa e inca tare departe!:D 😀 😀

User Gravatar
doamna cu posetele said in October 13th, 2009 at 11:46

Pour moi,perfectiunea e atinsa de dulceata de afine 🙂

User Gravatar
maia said in October 13th, 2009 at 15:37

Tot dulceata de afine si la mine, sau hai fie si de nuci verzi! Pe mine ma asasina prajitul lor. Dar am rezolvat. Am mai luat o tigaie! Asa ca de obicei lucrez la doo tigai, sau in zilele bune chiar la trei. 🙂 🙂 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 18:31

Vania,
Numai cu aia de vişine, nu! Niciodată nu e de ajuns. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 18:33

Meşterescu Manolescu,
Hai, că ţi-ai mai revenit! 😀
Între timp, ai ajuns acasă. 😛

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 18:34

Doamna cu Poşete,
Bine, bine! Fie şi de afine. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 18:36

Maia,
Da’ potentă mai eşti, bre! Şi, te pomeneşti că-ţi mai rămâneau mâini libere şi ţi-ai mai luat un aragaz. 😆

User Gravatar
maia said in October 13th, 2009 at 19:56

Mah, stai sa ma gandesc… Chiar nu! Da’ acu ca zisesi o sa vad daca mai are loc un aragaz. 🙂 🙂 🙂

User Gravatar
Manole said in October 13th, 2009 at 21:55

Pe draq! La ora asta am ajuns…si zau, ca nu-mi arde sa fac clatite! Ihi, sunt foooarte frumoase in poze! Sa le mananci tu pe toate! 😛
ps. si mai nemultumita sa fie clar, ca sa stii ca-i revenirea completa! 😀
So, unde-i dulceata? 😀

User Gravatar
dr. Lecter said in October 13th, 2009 at 21:56

clatite pe bloc, da? ok, fac musaca pe stalpul de inalta tensiune si pun muraturi pe funicularul de la teharau. ca sa ma ridic la inaltimea asteptarilor…

User Gravatar
Manole said in October 13th, 2009 at 22:29

Dr. Lecter, si ciorba de perisoare, cu tot cu leustean, unde, ha????? 😀 😀 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 23:22

Maia,
Cum simţi tu că e mai bine. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 23:23

Manole Meşteru’,
Se duse, care este! Lasă, mâine e altă zi şi uite-aşa vine uichendul cel dătător de speranţă. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 13th, 2009 at 23:28

Lecteriţa,
Că faci ciorbă pe stâlpi, nu e problemă, da’ era interesant să-mi zici care a fost treaba cu blogu’.
Acuma, depinde la înălţimea aşteptărilor cui vrei să te ridici. 😀

User Gravatar
codeus said in October 13th, 2009 at 23:47

Adi am retinut. deci cand o sa vi in vizita de la primavara incolo stii tu unde o sa-ti fac cu visine, pardon dulceata de visine doar ca eu aluatul il fac cu albusurile batute spuma si adaugate la urma in compozitie

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 00:15

Aşa să ne ajute Dumnezeu, Codiliane, tată! 😀
Eu stau la floricele şi miros de iarbă proaspătă şi tu bagi d-ale tale. Fain o fi! 😀

User Gravatar
cristi said in October 14th, 2009 at 19:47

arunca-mi si mie una ..

User Gravatar
noapteaiguanei said in October 14th, 2009 at 19:56

Ce zici tu, Nelinistitule, ca astazi este sarbatoare si… dupa ce am inghitit in sec de o mie de ori, m-a luat gura pe dinainte sa spun si altora de ce salivez. Urmarea? Clatite. Dar nu bloc, ci in bucatarie… asta este singura parte neplacuta. Pur moa, perfecţiunea este întruchipată de branza si smantana din abundenta. Of, ce-mi facusi! Multzam fain!

User Gravatar
Leo said in October 14th, 2009 at 20:52

Arata fain, dom’le ! Io nu pun lapte, ca se parlesc. Da “e” bune oricum. Am si-un gem acrisor de prune… Hai pa ! Ma duc sa fac clatite ! :))

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 21:12

Cristi,
Fuse şi se duse, bre! Next time, cu plăcere! 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 21:14

Noaptea Iguanei,
Mi-a permis vremea şi terasa. 😀
Cu plăcere, şi altă dată! 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 21:16

Leo,
Hai, săru’ mâna şi poftă mare! 🙂
“Da’ pârlite e mai bune”, cum ar zice Van Ghelie. 😆

User Gravatar
Sictireanu said in October 14th, 2009 at 21:41

Bec in bizniz 😀

Bre, daca tot ai idei de-astea kinky te invit la mine acasa, sa facem o musaca pe schele 😀 da’ repejor, pana nu termina astia de renovat blocu’ 😛

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 21:50

Deci, soaie lesbien! 😀
O punem, da’ nu pe frigu’ ăsta, mai stai să dea muguru’. 😀

User Gravatar
Sictireanu said in October 14th, 2009 at 22:01

in cine sa dea muguru’? 😀

Sa vezi ce kinky e sa stai linistit in pat, cu burta la bec, si sa ti se preumble muncitorii prin fata geamurilor 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 14th, 2009 at 22:04

În tine, bre! Să dea Muguru’ BNR în tine! 😆

User Gravatar
Yuki said in October 23rd, 2009 at 16:16

bre, le faci prea grase; iarta-le de paharul de ulei si inlocuieste laptele cu apa minerala( sa vezi ce pufoase ies :D) + 2 linguri de samntana slaba, parerea mea 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 23rd, 2009 at 21:46

Deci, data viitoare, vii mătăluţă şi încerci una de-a mea, ROTUNDĂ, da? 😀
Dacă nu ţi-o plăcea, scriu de 100 de ori pe blog: “Clătitele mele sunt grase!”. 😀

User Gravatar
Yuki said in October 25th, 2009 at 09:48

deal! 😀

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)