30

Floci dispuşi pe largi vagine, uite cum s-ajungi la mine!

Posted by Neliniştitu' on 23 May 2009 in Irealul prezent |

Acu’ vreo două zile, pretenu’ Vaxxilian cre’ că se plictisea pe la serviciu şi m-a provocat printr-un mail să mă uit la statistici, să constat cam ce cuvinte şi asocieri de cuvinte face legătura dintre popor, Google şi blogul meu cel minunat.
Şi am extras câteva adevărăciuni:

– “joc cu oaie” –  Io cred că lipseşte o literă din faţa lu’ “oaie”, altminteri nu-mi explic de ce “Gagăl” (vorba unei cunoştinţe peste care dăduse limba engleză subit), nu dirijează tot ce are conţinut ovin către globu’ lu’ Jiji.
– “vagine cu floci” – Ha? Cum puii mei poţi să-ţi doreşti “floci”, darmite asociaţi cu “vagin”? Mai există înfrăţirea asta? N-a dispărut odată cu Ceauşescu? Dacă mai vii p-aci şi cauţi peezde păroase, uite un articol pentru tine.
– “ce e mai bine să citeşti o carte sau să stai pe net?” – Astea-s din întrebările cu final neaşteptat, ca la Radio Erevan: “E bine să faci dragoste cu fereastra deschisă? Da, dar e de preferat cu o femeie!”. Răspunsul lui Gagăl a fost just: citeşte-l pe Neliniştitu’, decât să pui mîna p-o carte!
– “reclamă la maşini de spălat vase româneşti” – ăştia vroiau, de fapt, să ajungă la matrimoniale, bicoz, care maşină de spălat e mai bună ca femeia?

– “propoziţii cu cuvântul zdup” – Consecinţele faptului că Androneasca le-a băgat, la Limba Română, teză unică online la pârnăiaşi.
– “structura himenului” – Pentru ce dracu’ te-ar putea interesa aşa ceva, decât dacă vrei să fabrici unu’, ha? Vă daţi seama ce meclă a făcut ăla care a vrut şi el să afle cum e făcute virginele, şi a nimerit la mine pe blog?
– “reclama de căcat cu căcat” – Bă, dacă ai găsit-o, vreau şi eu să văd la ce-i bună!
– “imagine nebuni din Nehoiu” – Care dracu’ mai sunteţi nebuni prin urbe, că majoritatea au plecat sau au fost prinşi, iar acuma îşi fac concediile pe la Săpoca, he-he!

– “cât costă o coroniţă şi plombă” – Asta e bună! Vii aici, citeşti ceva haios, te binedispui, după care te doare-n menghină că te jupoaie stomatologu’! Mai bine-mi dădeai o bere şi te convingeam că e mai ieftină extracţia decât plomba încoronată.
– “compuneri despre primăvară cu sa, s-a, sau, s-au, ia, i-a, iau, i-au” – Ăsta cred că era număru’ doi de la teza Abramburicăi pentru pârnăiaşi.
– “jocuri cu oaie” – În mod clar, neajungând unde se aştepta să ajungă (la Jiji), perseverenţii au folosit şi pluralul, că doar, doar… Sau nu e vorba de lipsa literei “c”, ci de jocuri erotice cu oiţe şi ciobănei deprimaţi şi singuratici, sătui de partenerii lor masculini (vezi filmul de mare angajament “Brokeback mountain”)?

– “pizde Nehoiu” – Care ştiţi, asta-i vreo marcă de peezdă? Sau a băgat ceva prospătură pe la noi prin urbe? Tenţi, ştii ceva?
– “fofoloance” – Nu posed! O să dau anunţ în caz că se schimbă ceva privind legalizarea bordelurilor.
– “cum arată un vampirului” –  O fi fost vreunul sau vreuna care a fost luat(ă) de val în urma vizionării filmului ăla cu “tuailait”, curios cum are vampiru’: un sau doi?
– “scrisoarea lui Lenin despre comorile bisericeşti” – Neelocvent! N-am avut legături nici cu Lenin, nici cu cutia milei.
– “sperieturi cu drujba” – Bă, fraţilor, să fie clar: io nu mă sperii de drujbă, ci de pisici!

– “sperieturi auzite la telefon” – Asta-i o idioţenie! Cum să auzi sperieturi la telefon? Laşi telefonu’ deschis în timp ce sperii pe altcineva? Ha?
– “floci la vagin mare” – E clar că sunt to ăia care vroiau floci la peezdă, dar de data asta au fost mai exacţi, indicând strict categoria de peezdă vizată. Mare, mă? Toată lumea caută strâmtă, iar voi vreţi langa-danga? Vreau şi io adresa lu’ ăla de v-a trimis la mine!
– “filme cu moşi când se fut” – Expresia de faţă mi-a pus capac, pentru că nu mă ştiu vinovat cu nimic. Hai, filme cu futaiuri, da, da’ cu moşi? Nici măcar cu moşi şi babe? Drace! A lovit aşa de tare criza şi la porneturi?

Ca să nu fie vorbe că inventez, iote şi dovada mai jos.

cuvinte-2

Pentru că tot au fost îndoieli, uite-o şi p-aia cu “moşii” plus ceva bonusuri.

cuvinte-3

Tags: , , , ,

30 Comments

  • Codeus says:

    )))Adriane da ultima hai sa fim corecti mai are logica ce facu nenea gugal .ca intr-un fel e mai bine sa te citeasca omul pe tine decat o carte. hai sa traiesti. ar fi fain sa aduni de pe la blogeri chestiile astea sa le pui intr-o carte.ar fi rasu’-plansu’

  • Codeus says:

    aoleu acu vad ca articolul e mai luung m-am grabit ca fata la marit.intelegi tu amu chestia cu mai bine citesti o carte decat sa stai pe net?la aia m-am referit in coment.scuze de reetarea comentariului.

  • iuzarescu' says:

    Doamne, cata sensibilitate, cata puritate! Imi vibreaza sufletul…..din cauza hohotelor de ras :)))))

  • iuzarescu' says:

    “filme cu moşi când se fut” ….hai mah, da’o’n ma’sa de treaba =))

    zi-mi si mie unde trebe sa intru sa vad de ce intra lumea pe bloaga me’

  • Pentru Codeus cel Grăbit ca Fata Mare
    Bre, eu prefer cărţile luate de pe net, ca tine, he-he!
    Şi dac-o mai fi de-o carte, nu trebe să umblu pe la alţii, că am io destule. 😀

  • Lui Iuzărete
    Bă, dacă altele e din imaginaţie, astea nu sunt, zău! Aşa-mi zice statisticu’, şi uite, mai pun o poză cu dovada.
    La tine, fiind pe blogspot, intri direct în google analztics cu parola de intrat pe blog. Şi adaugi acolo titlul blogului.

  • zamolxis says:

    nush de ce, dar simt ca am inceput sa te cunosc mai bine decat mi-as fi dorit 🙂

  • iuzarescu' says:

    Iote mah cine aparu pe interval 🙂

  • iuzarescu' says:

    cred ca am confundat personajul…

  • Codeus says:

    na Adriane ca am facut pocinogul am trecut pe wordpress da se pare ca fara bagaje adica arhiva a ramas pe blogspot si nu stiu daca se mai poate recupera ceva.plus ca nu-s obisnuit cu setarile de pe wordpress.peri albi imi ies in cap pana ii dau de capat.intra da si tu un sfat ceva sa nu raman singur pe acolo

  • For Zalmoxis
    Şi asta e de bine, nu? 😀

  • Pentru Iuzărescu cel Dibaci
    Nu, nu e personajul nostru comun şi iubit. :))

  • For Codeus
    Vezi că ai un mail, sper să te edifici cât de cât.

  • krossfire says:

    Pe mine ma pocnise unul cu o superi intrebare Google : ”Ce e cu pasarea aia galbena da pa stema Romaniei ?”

  • Ha-hahaha! Şi răspunsul: “Dă pă care parte, mânca-ţi-aş?”.

  • brightie says:

    deci asta ultima e du-re-roa-sa!
    “filme cu mosi cand se …” cotcaie.

    shoot man, how facked up can one be?! 🙂

  • Habar nu am ma’am! Da-aia am rămas şi eu uimit: unde dai şi unde crapă… Gugălu’!:D

  • Dr.Lecter says:

    ma mamica,de ce ma ispitesti tu sa combin csanacs cu uischi? ca sa poci rezista hai levelului postarilor tale? initial am crez’ca ai fantezii cu niste capitzoaie de peezde. m-am dumerit dupe aceea. care peezde la nehoiu? singura adevarata am ramas io, si nu m-am insinuat pe gagăl (ca să mă ecsprim şi io cu dicţie din aia de tipul :ză rein in spein, bla bla in ă plein)
    m-am plictisit de blogu meu, mai ales ca n-am mai postat. tare am avut o perioada comprimata. m-apuc de scris liciăciăr, trai-ţi-ar, că sunt în muză. si mă mut şi io cu blogul ; la marmacie..acu-s la mine acasa, ca e ză giaiănt plecat la bucuresti si mi-e dor de casa mea. de maine sa văz cum şi ce scriu din pana mea. acu te las să fumez. am trecut la de-alea slim. glamur. sună ca dracu, n-au nici un gust. de-alea fumează ioana de la farmacie( nu se poate să nu ţi-o prezint şi să nu facem o băută cu deiniels! ziua e farmacistă şi o iubeşte mă-ta şi tac-tu, seara se face croznie şi a doua zi e iar freş la uşa farmaciei

  • Doamnă, ca de obicei, îmi produce deosebită plăcere recitirea matale. Bine că mai trăieşti şi, sper că ţi-e şi bine. Despre treaba cu blogu’, vorbim noi la Nehoiu, că şi eu am, aşa, nişte porniri, da’-mi revin la presiunea fanilor, he-he!
    Şi eu m-am mirat despre nea Gagăl, cum mixează el peezdele cu urbea noastră, da’ dacă zici că n-ai băut cu el (cu Gagăl, adică), înseamnă că pretenu’ tău mai mic de stat a încercat o manevră discreditatoare.
    Aştept să dai cu “liciăciăr” adevă în mine când o fi să ne vedem.
    Şi cre’ c-o ştiu pe tanti de la farmacie, o fi a mai tânără din alea două de erau pe vremuri.
    Lasă-te de fumat zgobitori. Eşti damă adevărată, poţi mai mult. 😀

  • dr. Lecter says:

    mneeeeaaaa, ioana e ioana pop, fata lu’ tori si a lui ion pop. si are marmacia acolo unde era magazinul ma-sii, adica pe terasa de la loto. are 28 de ani.

  • Nu cunosc, trebe să mă duci şi pe mine la farmacie. :))

  • […] o purjare. În respectiva toaletă, am avut o revelaţie: uite cum să-i direcţionez p-ăştia de aici care vor să afle cu arată o “reclamă de căcat cu căcat”. Păi, unde altfel putea […]

  • pantera says:

    =)) =)) =)) =))

    P.S.: Uite ce-mi face mie Vaxxilianu’ la job, cand eu cred ca da-n branci si ma comport ca atare cand ne vedem ! (te-ai lins pe bot, gata ! :)) )

  • Schimbă-ţi denumirea sau intră incognito. 😀

  • pantera says:

    Poa’ sa-si schimbe si sexu’, ca tot degeaba ! :))

  • Nu el, bre, tu! 😆

  • VAXXi says:

    Deci pentru a evita incidente de genul celui mai sus, de-acum încolo ia să-mi folosești pseudonimul literar anagramat în mod criptic, da ?

    VACSCSi.

  • Nu dă mai bine V. ASCII? 🙂

  • VAXXi says:

    Mai bine V.XML bre, că ăsta e la modă… V.UNICODE 😀

  • Game, set, match!
    M-ai bătut, bre, mă predau! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.