28

Lasermaxx, Imax şi climax – Evadarea cu numărul 16

Posted by Neliniştitu' on 28 December 2009 in Evadări |

„Tati, tati mergem şi noi la molu’ ăla nou, că cică are Imax!”, a sărit aia mică pe mine într-una din zile. Auzisem de cea mai nouă şi mai mare chestie unde-şi etalează pizdoacele fiţele, da’ nu ştiam dacă imaxu’ se dă la kil sau la bucată. Aşa că am purces într-acolo.
Pentru cei care vine dinspre Răzoare, în loc să faci dreapta spre Apaca, treci intersecţia, faci dreapta şi intri în parcarea de-a dreptu’ uriaşă, pe trei niveluri.

Prima şmecherie: Lasermaxx. Ce boala e asta? Un joc cu puşcoace cu laseri, similar cu peintbolu’, da’ e cu fotoni. La etajul întâi, la una dintre multiplele ieşiri în parcare, se află joculetele ăsta şi costă 20 lei – 20 de minute (dar sunt şi serii de 10 şi 15 minute). Ţi se dă o vestă sensibilă la fotonu’ de laser şi intri într-o cameră babană cu labirinturi, iluminare naşpa, muzică proastă şi la volum nesimţit. Tot ce trebe să faci este să nimereşti vesta adversarului.

Pe lângă fii-mea, mai erau vreo doi puradei care m-au rupt în împuşcături. „Bă, mai lăsaţi-mă şi pe mine să vă împuşc!”, mă rugam eu de ei în vacarmul ăla. Degeaba… După ce te împuşcă, arma îţi este inactivă 5 secunde. Copilaşii nu m-au lăsat în pace până nu l-am prins pe unul dintre ei, l-am ţinut de mână să nu fugă (greu îi urmăreşti p-ăştia mici, zău!) şi l-am împuşcat de vreo 10 ori. În deşert mi-a replicat că n-am voie, am fost „no mercy”. Următoarele 5 minute după acest incident, am fost Rambo între puştii participanţi.
Când am ieşit, responsabilii locului ne-au dat şi punctajul. Din patru combatanţi, fii-mea a fost prima, iar eu al treilea, imediat în faţa ăluia pe care l-am capturat şi am tras în el fără milă, he-he!

A doua experienţă a fost Imaxu’. 23 de lei pentru mine, 17 pentru fii-mea, o juma’ de oră de film cu tirecşi şi triceratopşi. A meritat, aşa, ca prima oară. Efectele sunt mult mai faine ca la 3D şi nu de puţine ori am tresărit cu sonorul la maxim când se repezeau arătările alea către mine!
V-aş scrie mai mult, dar nu am rezistat decât juma’ de film, pentru că, din cauza „acţiunii”, restul l-am dormit. M-a trezit zgâlţâiala 6D de la final a fiică-mii: „Hai, măi, umflatule, iar ai dormit!”.

Ultima şi cea mai atrăgătoare incursiune, climaxu’, adică, a fost cea de la patinoar. 20 de lei patine şi intrare, timp de o oră jumate. Gheaţă de gheaţă, nu parafină sau alte prostii, pizdoace bune, care veniseră pe patine să vorbească la telefon şi să le mai vadă lumea bulanele în mini, stupizi de vârste diferite care nu aveau nimic în comun cu obiectele de sub picioare şi care făceau ocolul patinoarului ţinându-se de gard, ce mai! Asta a fost adevărata distracţie! În rest, aceeaşi faună, magazine, fiţe şi băşini ca în celelalte moluri de prin Bucale.

Ca să închei cumva, cele trei de vi le descrisei, chiar merită efortul, zău! Hai, băgaţi acuma, că parcă văd că de la 1 ianuarie iar dau ăştia cu scumpiri. Ca să nu mai fiu nevoit să merg şi la anu’, io am făcut şi poze, he-he!

Tags: , , ,

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.