Scrieri similare

4 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
Papillon said in December 7th, 2014 at 09:05

arata foarte bine!(cum ar merge cu niste somon afumat deasupra…mmm) conditia esentiala e sa ai si o masina de facut paine :)) da’ tot m-am ales cu ceva: am reascultat Bonfire, de care aproape ca uitasem… 😉

User Gravatar
Neliniştitu' said in December 7th, 2014 at 09:10

Deci, săru’ mâna şi:
– merită să ai o maşină de făcut pâine, nu de alta, dar pâinea caldă nu e bătută decât de cozonacul cald 🙂 ;
– Bonfire merge la mare fix cu pâinea neagră. 🙂

User Gravatar
krossfire said in December 7th, 2014 at 13:13

Arata bine si, in plus, e inca o paine “pamanteana”. In cazul meu, cand ma apuca experimentatul cu masina de paine, arunc in cuva jumatate de debara 😛

User Gravatar
Neliniştitu' said in December 7th, 2014 at 16:49

Şi eu am aplicat varianta “debaraua” la început, dar după ce-am făcut câteva cărămizi numai bune de dat după câini, am realizat cât de importantă e proporţia de tipuri de făină-tărâţe-seminţe de tot felul. 😀

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)