0

”Povestiri din aeroport și de pe lângă” vă așteaptă în librării

Posted by Neliniştitu' on 10 May 2024 in La gura sobei, Speşăl Ghestar |

Dragi prieteni, în prag de weekend vin cu mare bucurie să vă zic că Povestiri din aeroport și de pe lângă este vie și prezentă în librării !

Criticul și omul de cultură Dan Burcea consemnează pe coperta a IV-a:

Cartea lui Adrian Voicu, Povestiri din aeroport și de pe lângă, este ca un stup în care cuvintele poartă, ca niște albine neobosite, nectarul unui umor inteligent și luminos.

Viața de zi cu zi a autorului devine puls de viață și purtătoare a unor situații neașteptate, deschizând ușa unor personaje amuzante și simpatice.

Nu există nimic jignitor, nici o deriziune malițioasă la acest scriitor care folosește bucuria de a trăi drept material pentru a creiona portrete pline de o umanitate clovnească și plină de duioșie.

Pe scena veselă a locului său de muncă se joacă deseori comedii deochiate din viața cotidiană, din viață curentă, deseori provocate de autorul însuși, căruia i se potrivesc atât de bine rolurile de regizor și de actor comic.

Îi simțim cu plăcere prezența în spatele fiecărei pagini pe care o întoarcem, reclamând de fiecare dată câteva picături în plus din acest elixir literar care face atât de mult bine în vremurile cenușii pe care le trăim în zilele noastre.

Săru’ mâna major Simina Jitariu, Alexandra Dumitrescu și tuturor inimoaselor și inimoșilor de la Editura Lebăda Neagră, că frumoasă carte avem !

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.