0

Next Up 4. Antologiile orașului București

Posted by Neliniştitu' on 23 April 2023 in Speşăl Ghestar |

De Ziua Internațională a Cărții am aflat că a apărut Next Up 4. Antologiile orașului București, adică cel de-al patrulea volum de antologie de proză a Filialei București-Proză a Uniunii Scriitorilor din România.

La invitația domnului Aurel Maria Baros, președintele Filialei, mi-am adus și eu contribuția cu preahaioasa povestire intitulată Socoteala de acasă și realitatea din teren, povestire ușor modificată aici, dar pe care deja ați putut-o citi în volumul de mare angajament umoristic Pe vremea când lumea începea să-și taie porcul de pe listă, apărut în 2015 la Tracus Arte.

Alături de subsemnatul în acest volum mai sunt antologați Constantin Turturică, Genoveva Logan, Ștefan Dimitriu, Corneliu Zeană, Ion Lazu, Lăcrămioara Stoenescu, Radu-Ilarion Munteanu, Ștefan Dorgoșan, Antoaneta Iordache, Ioan Dumitru Denciu, Ion Buga, Daniela Ștefănescu, Florin Toma, Dan Stanca, Gabriel I. Năstase, Mirela Stănciulescu, Emil Lungeanu, Elena Radu și Bogdan Hrib.

Mulțumiri din suflet maestrului AMB pentru că s-a gândit la mine și doamnei Ileana Popescu Bâldea  pentru redactare și anunțarea veștii.

Iar vouă, dragilor, mulțumiri pentru lectura poveștii Socotealea de acasă și realitatea din teren.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.