73

Nervi de bloc

Posted by Neliniştitu' on 21 September 2009 in Irealul prezent |

Produşi de:

– pizdoaca de la 4, care ucide temeinic liniştea de 1 noaptea, izbind abitir cu toacele de trepte. Cre’ că se întoarce de la produs, a boalii! Măcar de-ar fi fro bucată, ‘tu-o-n flec de strâmbă cu pretenţii fotomodelistice!

– bou’ de la 3, care se pişă cu boltă fix la miezu’ nopţii, iar apa trasă la veceul lui zici că-i o turmă de bovine prăbuşită pe scările blocului. Din două pişaturi şi tot atâtea ape trase, se duce pe canal somnu’ personal…

– căcănarii de pe etaj, care frig la grătare de vineri până duminică, taman sub balconu’ meu dotat cu jardinieră plină cu tulpini scuturate. Fumul “benefic” îmi umple mufa cu lacrimi şi nările cu funingine. Bine că a venit ploaia, că mai curăţă aerul de fum şi locul de proşti.

– moşii „I Spy” de la primul etaj, care-s cu benoclu’ pe moa (şi nu numai) de cum ies pe uşa blocului până, hăăăt!, departe, că le văd perdeaua cum se mişcă. Sunt numa’ buni de alarmă pentru Matizete. Trebe să mă împrietenesc cu ei, totuşi…

– idiotul cu javra isterică de la parter, care m-a speriat de două ori de era să-mi râdă vezica! Li se preconizează câte un şut în cur şi lui, şi javrei tembele, că un d-ăla cu utrasunete e 1 milion!

PS: Cu scuzele de rigoare, hai, că am revenitără! Bine că v-am mai găsit, he-he!

Tags: , , ,

73 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.