Scrieri similare

4 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
sictireanu said in November 18th, 2008 at 16:48

Phoote-m-as, daca nu puneai poza as fi zis ca ai vedenii 🙂 Ce dementi!

User Gravatar
Dr.Lecter said in November 18th, 2008 at 22:47

Hi,hi, ai uitat un brand foaaarte important al englezilor: exercitiul ala de dictie “za rein in spein…bla bla in a plein”. Si etete bre, adica in toaleta din za plein ai voie sa ti-o tragi la greu, singur sau cu cine vrei, da in metrou n-ai voie sa-ti stergi mucii… Ah! spiching av muci, au si copiii englezilor , muci?

User Gravatar
VAXXi said in November 19th, 2008 at 05:36

Ce vrei bre, dacă sunt amărâţi şi nu-şi permit ambuteiaje de 2 ore, ca bucureşteanul în drum spre serviciu? Asta e, improvizează!

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 19th, 2008 at 08:35

@ Sictireanu: Deci, totul e real, iar tanti din imagine era cât se poate de naturală în manifestări. Mişto era chestia de încreţit, pe baterii AA, care avea nişte leucoplaste în loc de capac la baterii, he-he!
@ Dr. Lecter: O uitai p-asta cu “pleinurile”. Au şi copiii englezi muci, da’ numa’ ăia de import, de tipă “ciricli” şi “ciordit-ai” (vezi România).
@ Vaxxi: Bine-ai revenit, bre, credeam că te-am pierdut pe mapamond. Cât am stat două ore prin centru, n-am văzut neam de ambuteiaj. Am auzit de la cineva că trebuie să plăteşti nu ştiu ce taxe adevărate ca să mergi cu maşina prin Londra, de unde şi utilitatea metroului, care, oricum, ajunge în orice loc din minunatul oraş.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)