25

Mai ştiţi procesul cu CNADNR? Ei, bine, l-am câştigat!

Posted by Neliniştitu' on 26 March 2015 in Irealul prezent, Nervii de azi |

Acum vreo 8 luni şi ceva vă povesteam aici despre măgăriile Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, zisă pe scurt CNADNR, datorită căreia mie şi altor câtorva sute ori mii li s-au pus popriri pe conturi pentru “neplata rovinietei”.

Cu ajutorul unei bune şi inimoase prietene, Cristina Tănăsescu, prietenă care, spre norocul meu, se pricepe la despletit iţe de legi româneşti, am urmat calea cu produsul hârtii şi acţionarea în instanţă.

Conform linkului ăsta se pare că am câştigat procesul rovinietei. Nu ştiu dacă or mai fi şi alţii în această postură, da’ am zis că-i bine să ştie lumea. Vom trăi şi vom vedea dacă până pe 9 aprilie se schimbă ceva au ba.

Cristina, draga mea, e meritul tău că am ajuns aici şi îţi mulţumesc din suflet pentru că eşti o avocată meseriaşă, dar o prietenă şi mai şi!

Tags: , , , , , ,

25 Comments

  • krossfire says:

    Din nou: Bine, boss!

  • Cristina, avocata, a fost sculă de sculă! 🙂
    Eu doar am avut noroc să o cunosc. 🙂

  • Feliciteri pe toate fronturile !

  • Mulțumim frumos, Aura! 🙂

  • Victor Bucur says:

    Păi ce înseamnă ”admite în parte plângerea”, tătuțule?
    De fapt curiozitățile mele sunt:
    1. Dacă se prescrie contravenția, dar banca a livrat banii, îți vor da banii înapoi?
    2. Cheltuielile de judecată cine le suportă?
    3. Cum se va achita banca ta de greșeala colosală pe care a făcut-o, având în vedere faptul că până la urmă s-a dovedit că aveai dreptate și amenda aia (plus cheltuielile de executare silită) nu trebuiau plătite?
    4. Îți vei lua banii înapoi și pentru plata amenzii odată cu impozitul, având în vedere că PV-ul era nul din cauza semnăturii electronice, sau nu e cazul tău?

    PS: eu aș da Raiffaisen (sau cum naiba se scrie) în judecată pentru prejudiciu.
    O zi faină să ai.

  • O să stau până la împlinirea celor 30 de zile să vedem care-i treaba, apoi voi face ce mă va sfătui Cristina.
    Habar n-am cum va fi cu amenda luată cu impozitul, dar cred că va trebui să dovedesc cu ceva hârtii de la Judecătorie chestia asta dacă vreau să se mişte ceva. O să mă interesez.
    La fel şi cu cheltuielile de judecată.
    Despre bancă n-am ce să-ţi zic, decât că mi-e silă de ei. Tot Cristina va decide ce şi cum, adică de datul în judecată au ba. Sigur este faptul că îmi voi desfiinţa conturile de la ei.
    Mulţam frumos şi weekend fain să ai! 🙂

  • NIcolae Braduceanu says:

    Sa-ti zic o taina cu conturile. Nu depune cerere de inchidere pentru ca vei plati comisioane. Lasa conturile goale si daca nu faci operatiuni pe cont timp de 1 an, le inchid ei automat. Trebuie sa ceri inchiderea doar la serviciile optionale (internet banking etc)

  • Mulţam fain, Nicule, dar experienţa cu băncile îmi spune că tot timpul există nişte comisioane ascunse, chiar dacă faci au ba tranzacţii. În plus, sunt aproape sigur că au comision de administrare, pe care eu nu-l înţeleg şi pace: dacă e 0, ce spanac administrezi?

  • certat cu CNADNR says:

    Vor face apel, pt ca trebuie si jurista lor sa-si justifice salariul.
    Dar daca nu ati aflat inca a aparut o decizie la ICCJ care spune ca toate procesele verbale pe hartie fara semnatura olografa(adica numai cu semnatura digitala – cum scriu ei) sunt NULE.
    Link:
    http://www.scj.ro/750/4630/Comunicate-privind-deciziile-pronuntate-in-recurs-in-interesul-legii-in-cadrul-Completelor-pentru-so/Comunicat-privind-deciziile-pronuntate-in-recurs-in-interesul-legii-in-sedinta-din-16-februarie-2015

  • Apel, neapel, dacă-s nule procesele verbale înseamnă că trebuie să dea banii înapoi la oameni.

  • Roberto says:

    Felicitari, era si timpul !

  • Mulțam fain! Noroc cu Cristina. 🙂

  • Cristian says:

    Salut. Ma bucur ca ai reușit. Am si eu o nelămurire. Mie mi-a venit pe s.c. amenda. Are sediu social in sector 6. Dosarul de executare s-a pronunțat in sectorul 3 de unde cred ca este firma executorilor judecătorești. Unde trebuie sa depun eu contestația si unde plătesc taxa de timbru ? Merci mult

  • Dacă mai ţin bine minte eu am depus contestaţia la judecătoria unde am domiciliul, iar taxa o plăteşti la CEC. Dar ca să nu te pun pe drumuri aiurea, vezi ce s-a discutat aici sau, cel mai bine, ia-ţi avocat.

  • Claudia says:

    Cristina nu mai vrea un client pt aceeași situație?

  • maurer says:

    Salut,

    Si eu am primit acum instiintarea de poprire.
    As dori sa apelez la Cristina Tanasescu.
    Emailul inregistrat aici este valid.
    Astept detaliile de contact

    Multumesc

  • Alt fraierit de CNADNR says:

    Si eu sunt fix in aceeasi situatie privind o poprire pe cont pentru o amenda data pentru neplata rovinietei, candva in IULIE 2011! Sigur ca am aflat despre asta abia astazi, cand mi-a fost blocat contul…
    Ca urmare, te rog mult, imi poti da si mie nr. de telefon al d-nei avocat Cristina Tanasescu?
    Multumesc anticipat!

    PS Suma de plata nu este colosala (494 lei), dar chiar nu vreau sa-i “ingras” pe astia de la CNADNR…..

  • O adresă de email valabilă?

  • Alt fraierit de CNADNR says:

    E-mail-ul înregistrat este valid. Multumesc!

  • Anonymous says:

    Vreau și eu numărul avocatei pe email valy_en86@yahoo.com la mine e beleaua mare ca este vorbaa despre camion și amenda e 1350 în 48h

  • Bianca says:

    Buna, si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine. Am vazut ca si la tine au depus apel de prin mai. Ce ai mai facut? 🙂 Astept un raspuns, ms.

  • Traian says:

    Buna ziua, se poate sa primesc si eu numarul d-nei Cristina Tanasescu, evidenta fizeaza realul. Multumesc frumos!

    traian_dinca@yahoo.com

  • Catalin says:

    Salut si felicitari pentru rezultate. Chiar as vrea sa ne Nelinistim cu totii 🙂
    Prin urmare, daca se poate, as vrea si eu datele de contact ale avocatei Tanasescu, pentru cateva sfaturi pe tema asta. Adresa de inregistrare este valida, multumesc frumos. Toate bune!

  • Laurentiu says:

    Bună ziua,
    sunt cam în aceeași situație așa că dacă se poate să primesc datele d_nei Tanasescu la adresa mail:laurentiu_florin_diaconu@yahoo.com si da îmi puteți spune cât v-a costat toată povestea.Va mulțumesc.

  • Andreea B says:

    Buna seara – mama mea este in aceeasi situatie. Hartuita de executorii judecatoresti pt o amenda pt care a platit-o si are si hartie de le CNADNR care confirma asta! Te rog din suflet daca imi poti trimite datele de contact ale avocatei tale. Adresa de mail andreea.bosincianu@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.