Scrieri similare

11 răspunsuri şi 1 legături către articol

User Gravatar
Dr. Lecter said in February 24th, 2009 at 10:54

frate, io cre ca ereau bune la gust, ca reteta ai respectat-o. detaliile le-ai ignorat. carnea se lasa niste ore la scurs, ba chiar se forteaza stoarcerea. la fel si cartoful. se stoarce la greu. se pune un ou tocmai pentru agregarea elementelor. cand le dai forma in mana, tre sa ai destele ude, ca la mici, daca nu folosesti tavaleala prin faina, iar daca vrei tu faina neaparat, tre sa ai destele complectamente uscate. nu se ia carne pe ele. mi-ai facut pofta, criminale care esti, desi chifteaua din farfurie arata ca unj cacat. ce te-o fi apucat sa smulgi floricelele Pafurishei, de la papucii de plaja, sa le pui in farfurie?

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 24th, 2009 at 11:12

Mi s-a confirmat aseară că erau bune, chiar şi eu depun mărturie în acest sens.
Metoda descrisă de matale am reţinut-o, se bazează pe stoarceri grele.
Aia cu datu’ formei din mână… trebe s-o mai exersez. Se vede treaba că o mână de femeie ştie ce să facă.:D
Parcă ţineam ceva minte că e ca la mici şi parcă îmi aduc aminte cum sor’mea băga deştele în apă, da’ am crezut că aşa vrea ea, să lucreze curat.
Dacă tu zici că aia din farfurie arăta ca un căcat, nu le-ai văzut pe celelalte, he-he! Asta era a mai de top, iar floricelele au fost adăugate ca să te facă să uiţi ce bagi în gură.

User Gravatar
sictireanu said in February 24th, 2009 at 14:07

Arata cam pervers in poz(n)e 🙂 da’ tot mai bine cu micu’ pe gratar, Maestre 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 24th, 2009 at 14:12

Data viitoare bag aceeaşi reţetă şi pe grătar, să văd ce iese.

User Gravatar
sictireanu said in February 24th, 2009 at 15:24

Eu le-am facut mai subtirele si le-am copt la tabla, pe aragaz…mi s-au parut mai bune, probabil din cauza ca nu erau imibate in ulei.

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 24th, 2009 at 15:55

Bre, ia-ţi o tigaie de fontă, pentru grătar, să vezi ce mişto ies productele.

User Gravatar
Pafurisha said in February 25th, 2009 at 01:11

Au fost bune! Parol! Imi aduc aminte de carnatii in varza de acu’ 2 craciunuri… Regret nespus ca n’am fost de fata.
La chiftelele alea cu flori ar fi mers dupa o cafea de’aia gatita de mine cu motoare de avion de plastic prin’nauntru.

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 25th, 2009 at 01:15

Trebe specificat pentru neştiutori că respectivii cârnaţi în varză erau sarmale, da’ acolo, compoziţia a fost atât de tare, încât le-am mestecat cu toporul.
Da’ au fost bune şi ălea.:D

User Gravatar
sictireanu said in February 25th, 2009 at 17:04

Da’ florile alea ie comestibile, de shed in farfurie? 🙂

User Gravatar
Pafurisha said in February 25th, 2009 at 19:15

Nu stiu, ca io nu mananc flori 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 25th, 2009 at 19:23

@ Sictireanu: Bre, ideea era ca chiftelele să fie comestibile, restu’ era pentru distragerea ochiului de la forma rudimentară din farfurie.
@ Păfurişa: O să-ţi iau de Mărţişor un bucheţel de sarmale să văz, le mănânci?

User Gravatar

[…] că nu am avut neam de posibilităţi manuale şi pentru că am mai experimentat odată aici, am trişat un pic şi am folosit chiftele de la magazin, da’ au fost bune, să ştiţi. Le-am […]

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)