Scrieri similare

8 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
clarice said in November 21st, 2008 at 13:37

De-aia are toti cocalarii bemveu si mertsan. Ca alea nu da, nene, faliment. Poate doar de ciuda ca si-a pus Nicu Paleru poza pe placuta de inmatriculare. Si uite-asa sa nu mai zica astia din U.E. ca romanii nostri nu sustin economia europeana. Mai ales industria de masini cre’ca a inflorit ca macii pe campie de cand s-a inventat cocalaru’ la noi. Ma-ntreba pe mine cineva “stii cate ferrariuri s-au vandut in Italia anu’ asta? Nici unu’. Stii cate s-au vandut la noi? 7!” Da’ noi astia multii putem sa ne luam care un ateveu, care o bicicleta, care o tricicleta, care gatu’, care la… fiecare ia ce poate.

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 21st, 2008 at 16:07

Bine ai venit, first!
Second, te citez un piculeţ: “De-aia are toti cocalarii bemveu si mertsan”. Adică, vis-a-vis de ce-am scris, au avut înainte Matizuri şi le dau pe Merţane, nu?:)))
Terţ: Stai să vezi ce o să răs-răs-răs-înflorească samsarii. Cre’ că o să se ridice pământu’ Germaniei, că or s-o golească ăştia de maşini!

User Gravatar
clarice said in November 22nd, 2008 at 19:08

Nu stiam ca Matizu’ e masina de cocalar, parca totusi nu se prea potriveste cu imaginea de ansamblu, nu da bine la dusmani. Plus ca-n Spania si-n Italia nu se prea vand deuuri. Da’ nu le duc eu grija lor. Chiar nu demult ma apostrofa tanti de la chioscu reatebe ca de ce nu-i dau bani ficshi, ca ea n-are sa-mi dea rest. Stai sa vezi ca din lipsa de marunt n-o sa-mi mai dea tanti belet si-o sa mor de foame la mine-n cartier ca-s obraz subtire si nu circul ilegal. D-aia n-am eu audi cu luminte ca pomu’ de craciun.

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 23rd, 2008 at 12:54

Nu am vrut să se înţeleagă că Matizache e maşină cocalarească, ci că, urmând exemplu’ ăluia din Anglia, iei un Matiz normal, pe injecţie la 3 cilindrii consecutiv, şi, pe lângă minunea asta tehnică, mai primeşti mocca şi o maşină de cocleu.
În caz că nu eşti străină dă campania expectorală, îţi recomand să ţii aproape de pesedepece, că, aşa cum se laudă pe ditai bannerele şi panourile din orişice intersecţie, cică “meriţi un salariu mai bun”. Bine-bine, eu am înţeles mai bun ca al lor, aşa că şansele de achiziţionat maşini nbengoase, cresc.:) Am făcut-o prin deducţie logică şi redusă la absurd.

User Gravatar
clarice said in November 24th, 2008 at 15:54

Sunt foarte straina de campanie. Poate ca-s ignoranta, da’ tot n-aleg eu indiferent cu cate maini as pune stampilele. Si cum nu lucrez la stat, salariul meu prea putin depinde de cine castiga alegerile. Si sincer, m-am saturat deja de alegeri, desi nici n-au fost. Mi s-a luat inainte de a-ncepe. Ma crezi ca nici nu stiu cine candideaza si pentru ce? Da’ ce, ei stiu cine sunt eu? Revenind la masini… ce sa fac eu c-o masina bengoasa? Poate doar s-o vand. Sau sa ma uit la ea. Sau s-o arat la vecini. Da’ din pacate nu vecinii imi dau bani de benzina.

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 24th, 2008 at 22:06

Vreau şi io să câştig d-aia de se dă la concurs de ţigări sau vodafone (Audi, VW), pe care s-o vând şi să-mi iau două mai mici, he-he! Matiz, evident!:D

User Gravatar
VAXXi said in November 25th, 2008 at 06:14

Păi parcă R8 e la campanie … care are V8 de 4.2 litri, adică 2.66666667 motoare de Matiz (ptiu, m-am prostit, am făcut împărţirea asta cu Google) sau de 5.25 ori capacitatea cilindrică. Şi cu toate astea, nu cred că intră un Matiz într-un R8 (poate doar lateral, hehe). Mă duc să mă culc!

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 25th, 2008 at 08:36

Nu aş da Matizetele pentru un R8, parol! Am văzut vreo două îndoite, pe lângă Băneasa Shopping City, ceea ce înseamnă că nu au tabla bună.:)))

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)