10

Ia să vă arăt ceva fain!

Posted by Neliniştitu' on 10 October 2010 in La gura sobei |

Cetăţeni şi cetăţene, drăgălaşe şi drăgălaşi, mă, tată, mă!

A sosit momentul să vă aduc spre cunoaştere, încântare şi cu nedisimulată mândrie (mă rog, celor care au observat bannerul meseriaş din dreapta-sus le mulţumesc pentru discreţie, he-he!) noul meu site de autor. Ideea a pornit de la VAXXi, eu m-am apucat de săpat şi aranjat, iar maestrul Vaxxilian a desăvârşit opera. Hai, că arată bine, parol! Adică, na, nouă ne place!

Pe lângă prezentarea faină, vă invit să-l şi parcurgeţi, că nici conţinutul nu-i de lepădat, vă jur! Veţi găsi dispuse pe “Căprării” capitole deja publicate ori  inedite din cărţile mele mai vechi, mai noi sau în curs de apariţie, apariţii prin diferite publicaţii şi apreciaţiuni critice, ca să nu mai zic de măreaţa galerie foto. Vă recomand cu căldură harta de la “Între două decolări”, realizată cu fin gust şi rafinată artă ploieşteană de pretenarul Vaxxilian, să-mi trăiască şi să mă mai pricopsească!

Diferitele scrieri le veţi găsi de-aci încolo pe adrianvoicu.ro, dar vi le voi face cunoscute şi aici. Prin urmare, vă anunţ că pe adrianvoicu.ro tocmai a răsărit un  alt capitol din “Nepovestitele trăiri ale templierilor români”.

Hai, s-aveţi o lectură plăcută dintr-o duminică frumoasă, urmată de o săptămână de extremă fericire!

Datorii sincere: Vania, Caius.

Tags: , ,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.