28

Haihuiala dinainte de Paşti 2 – Evadarea op’şpe

Posted by Neliniştitu' on 11 April 2010 in Evadări |

Întrucât abia mi-am revenit din Paştile care-au fost, zic, hai să vă împărtăşesc din ce-am mai făcut dimpreună cu fiică-mea înainte de Sărbătoarea mai sus-menţionată. Am fi ales vreun muzeu, ceva, da’ se pregătea lumea cu miei şi alte alea, aşa că ne-am gândit să luăm pulsu’ la ăla mai fandosit mol dintre toate cât e, anume, ăla de lângă APACA. Nu l-am ales pentru fiţe, ci pentru că avea nişte posibilităţi de distracţie cu mult peste alte locaţiuni de gen.

Am luat-o cu un LaserMaxx de un sfert de oră, doi personi = 300 de mii. Au intrat mai mulţi cu noi, vreo doi neni şi restul puştime. Prin urmare, am avut de unde alege victime şi am terminat pe un loc fruntaş din vreo zece posibile. Mai mergem acolo, da’ trebe să particip musai la grupa de vârstă până-n 6 ani, ca să fiu sigur că ies în primii 5, he-he!

Au urmat maşinuţele pe pernă de aer din aşa numitul Hoverland. Cum ai ieşit din LaserMaxx, faci dreapta prin parcare şi vezi un indicator care te duce de nas taman la locul respectiv. Fain de tot, patru ture = 100 de mii de căciulă. Agregatu’ suflător are o manetă de accelerare şi una de frână. E pe benzină şi are nerv de drujbă. Se stă în picioare; ca s-o ia din loc te laşi un pic pe spate, iar ca să cârmeşti stânga/dreapta trebe să faci nişte chestii cu centrul de greutate. În rest, totul e uşor. Dacă intri aiurea în decor, descaleci de pe drujba pufăitoare şi o muţi cu mânuţa pe direcţia dorită. Fii-mea n-a avut probleme în strunitul jumătăţii de cal-putere, da’ io i-am dat destul de lucru lu’ nenea supraveghetoru’, pentru că am adunat constant jaloanele ce delimitau traseul. N-am reuşit să fac decât două ture jumate, pentru că m-a rupt de picioare. Am făcut febră musculară, să dea boala!

Ceva mai încolo am dat de altă chestie faină şi anume o pistă de karting cu tot cu maşinuţele aferente. Personal amabil, fetiţe faine şi băieţi de gaşcă care au intrusctat-o pe fiică-mea despre ce şi cum se procedează cu kartul. Io nu am vrut să particip la cursă, deoarece eram responsabil cu pozele şi filmarea. Aşa că băieţii de la pistă au hotărât ca fii-mea, începătoare fiind, merită să se dea singură pe pistă, 10 minute = 35 de lei. Parcă atâta a fost…
Tot timpul au fost doi omuleţi pe pistă, gata să intervină în orice moment la eventualele ieşiri în cauciucurile de pe margine. Şi au fost vreo 3-4 intervenţii. Deci, şi de pe margine, vă zic că merită, darmite să-ţi zdruncini curul într-o maşinuţă d-aia pârâitoare! Next time o să fiu înăuntru!

Plus: şi la hovere, şi la karturi, am primit o cartelă care zice că dacă plăteşti de patru ori, ai dreptul să te dai moca a cincea oară.
Alt plus: personal meseriaş şi de gaşcă la toate cele prezentate mai sus. Merită din plin ca activitate de interior în zilele când fauna de mol e mai rară, aşa.

Tags: , ,

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.