Scrieri similare

7 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
Dr.Lecter said in November 24th, 2008 at 22:47

Mă , te spun lu’ mă-ta că vorbeşti porcos! Pi cum să zici cuvinte suburbane, cum ar fi “campanie” şi “autostradă”? Ia vezi! Ştiu cei aia “ză răud du soleil”, m-am familiarizat cu ea, când am venit io cu uriaşu’ de la miting de la băselu, care s-a ţinut la constanţa când cu suspendarea 322 . zic de auostradă. am deviat de la ea un piculeţ, să halim ceva la un restaurant . si până a intrat uriaşu să vază care e admosfera , m-au încadrat două curve cu cizme de lac şi peruci tapate, şi m-au întrebat dacă vreau să mă distrez ; până să-mi dozez discursul , apare spaidăr men uriaşul , şi le ia p-alea ostăşeşte: ia plecaţi în pula mea fă, că nu pot sa foot paparude! la care unja dintr-alea: măi muie , nu te-am întrebat pe tine; p-asta am intrebat-o! si să-ţi mai zic un marcheting electoral de-al piticului: a dat discotecă la adi în calceăr haus , şi a pus umbreluţe în cocteiluri cu bulău ăla de la penele. şi şerveţele pe masă.

User Gravatar
VAXXi said in November 25th, 2008 at 06:10

Facem un partid cu sloganul ăsta? Publicăm platforma electorală pe blog, colectăm banii de campanie în conturi prin Cayman, şi îi bem pe plajă în Havana. La fel fac şi ăştia de-acum, doar că nu gustă ei Havana, fraierii!

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 25th, 2008 at 08:43

@ Nea Lecter: “Mă-ta” ştie că vorbesc porcos. Deh, prea mult timp petrecut în armată. Sau printre porci? Înseamnă că e bal mascat la noi, la Nehoi, dacă se dă peneleu la cocteiluri.
@ Vaxxi: Havana e o chestie prea depărtată şi nu într-atât de exotică precum altele din jurul ei. Par egzample, Varadero. Dar, dacă vreodată o să punem mâna pe banii de “companie”, îi bem unde vrei tu, he-he! Chiar şi la Nehoiu, pe marginea gârlei, că sigur nu ne caută nimeni acolo.

User Gravatar
Dr.Lecter said in November 25th, 2008 at 09:41

la nehoiu s-ar putea sa va gasesc eu, care sunt intr-un cataclism ecologic : nu mai am uischi . si pentru o s’ta de grame , s-ar putea sa ma-nscriu la voi in partid.

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 25th, 2008 at 15:11

La Nehoiu, nu ne trebe uischi, că iau soluţie de prune de la ăl bătrân. Din 3 ceainice fierte, te doare-n pitic, crede-mă!

User Gravatar
Pafurisha said in November 28th, 2008 at 20:27

Subscriu. Si la niste visinata d-aia marmelizata de pe marginea sticlei 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in December 2nd, 2008 at 08:20

Românu’ zice că la vreme de sectă e bună şi ploaia cu piatră, adicătelea, când n-ai ce da pe goarnă, e bună şi-o marmeladă cu alcool.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)