Scrieri similare

17 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
Dr. Lecter said in March 27th, 2009 at 22:51

m-am scos! am narghilea acasa. are uriasu. am incercat sa extrag din ea niscai fum si m-am dus in acolada la baie. apoi am ramas singura acasa 2, si am incercat sa fumez tigara de foi. am tras un cpt. black, si am vazut black in fata okilor. m-am intors resemnata la kentul meu lunguietz. adoer ceaiurile aevarate. am beut odata, camd eram eu tanara si zglobie, un ceai indian, iasmine. mi-au facur ochii in cap ca la sarpele kaa. auzi, pizdele alea aveau cumva geanta vuiton si telefon vertu? a! si ceas de la cavalli? aveau? ca daca nu aveau, se hlizeau degeaba.

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 27th, 2009 at 23:08

Păi, bre, ia şi matale Cpt. Black d-alea cu portţigaret de plastic şi aromate cu Cherry, le zice, o nebunie. Da, sunt tari, da’ “tarii bunii”, zice o vorbă moldovenească.
Sunt mare fan al ceaiurilor aromate, fie ele negre, verzi, roiboos sau de fructe. Am şi câteva zeci de soiuri din care mă delectez, cu recipiente de lut şi tot tacâmu’.
Peezdele erau d-alea de sereleu, deci se hlizeau motivele de tipul celor expuse. Nişte proaste gălăgioase…

User Gravatar
Emiru' said in March 28th, 2009 at 11:28

Coane,
dar tu chiar ai talent la scris. Felicitari! BTW, gasesti in blogrollul meu doua “cafenele virtuale” in care s-ar putea sa te simti bine: GA (genialul american) si V2Valmont. Ai putea sa le incerci, nu sunt cluburi exclusiviste, chiar daca mai bine din jumatate din amicii de acolo sunt romani din diaspora.
Nu te simti strain, doar pentru ca esti nou-venit, insa in general cine trece pe acolo, nu prea pleaca 🙂

User Gravatar
Dr. Lecter said in March 28th, 2009 at 22:08

ai samovar? sa bei tu ceai facut in d-ala! eu am unul mic, am avut boala sa-mi iau , asa cum am avut boala si la papusile matrioshka, da’ de-alea n-am gasit pe placul meu

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 29th, 2009 at 01:55

Pentru Emir: Mulţam fain de aprecieri şi bine ai venit. Am reţinut cele două sugestii din blogroll-ul tău şi voi merge p-acolo.
Dacă, din pură curiozitate o să intri pe adrianvoicu.ro, o să găseşti cele două cărţi ale mele. Ultima e despre călătorii, iar lumea (eh! prietenii, cine credeai?) zice că-i tare faină.:))

Pentru Lecteriţa: Doamnă, nu. Dar am ceainice de lut şi “sobiţă” cu candelă pe care pui ceainicul să rămână ceaiul fierbinte, şi ceşcuţe de lut şi câteva zeci de soiuri de ceai. 😀
Dacă ne întâlneam mai acu’ vreo doi ani, îţi aduceam eu matrioşti de la Kiev.

User Gravatar
VAXXi said in March 30th, 2009 at 12:41

Ești foarte bun de explorator, parol! Mulțam’ 🙂

User Gravatar
sictireanu said in March 30th, 2009 at 14:22

Mi-e foame 🙁 si sunt la regim 🙁

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 30th, 2009 at 16:10

At Vaxxilian: Mersic! Mai am loculeţe interesante, da’ ai văzut că şi la mine e atmosferă faină. Asta până să porneşti maşina. :))

At Sictirescu: Stai să vezi când oi mai prezenta din realizările personale, cu poze, atunci să băleşti, he-he!

User Gravatar
Pafurisha said in March 30th, 2009 at 17:24

Ce pacat ca nu mai am niste capace de parfumuri ca sa le pui pe farfurii… Da’ cred ca am cativa cercei desperecheati, poti sa’i folosesti de ornament.

User Gravatar
Emiru' said in March 30th, 2009 at 23:45

Acu’ am aruncat un ochi si dincolo, pe “site-ul oficial” si, ce sa vezi, descopar lucruri interesante.
Stimabile, fii cu ochii pe mine, pentru ca atunci cand voi incepe sa iau Romania la puricat, voi incepe exact cu ce iti este tie (si mie) mai drag, jud. Buzau.
Am ajuns acolo acum 5 ani (pt prima data) si primul lucru pe care l-am simtit dupa o saptamana de stat in zona (cazarea a fost la 14 scaune) a fost: “Cum de un asa urias potential turistic nu e exploatat?”. Nu zic mai multe acum, nici nu mi-am clarificat ideile despre ce si cat voi scrie, insa pentru mine jud. Buzau reprezinta revelatia turismului romanesc.

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 31st, 2009 at 12:28

Pentru Păfurisha: O să umblu şi la colecţia de mărgele, că dau mai bine.

Pentru Emir: Când te-oi apuca de puricat, poate îmi dai un semn şi ne vedem la o ţuică fiartă sau reală, de Nehoiu, depinde de sezon. Nu ştiu dacă Buzăul e revelaţie de turism, dar dacă aş avea lozu’ pe mine ca ţigla pe casă, aş face ceva de mare soi prin zonă.

User Gravatar
sictireanu said in April 1st, 2009 at 14:08

Din toti cei 6 ani de haladuit tara, facand audituri pentru Romtalecom, Buzaul mi-a ramas in minte ca avand unul din singurii directorii RTC cu creiere. Pe cand toti directorii de pe la judete aranjau chiolhane, orgii, si alte bunataturi, directorul de acolo ne-a dus, de bun-venit, intr-o vizita la tabara de sculptura de la Magura unde, in loc de chiolhane, am avut parte de tuica fiarta + mere + covrigi buzoieni, completate cu o vizita pe dealurile de sculpturi din zona, o vizita la manastire (am uitat cum se numeste 🙁 ) si o plimbare la vulcanii noroiosi. Mult mai de efect decat striperitze primite cadou, dansand in p***

:)))

User Gravatar
Neliniştitu' said in April 1st, 2009 at 16:59

Meseriaşi, buzoienii ăştia, umblă cultura prin ei la orice vârstă.
E tare frumos acolo, în orice anotimp. La mănăstire îi zice Ciolanu şi e acolo de vreo patru sute de ani.

User Gravatar
sictireanu said in April 1st, 2009 at 17:00

Asa, asa…numa ca atunci cand am fost eu avea fro’ 395 ani :)))

User Gravatar
Adriana said in July 3rd, 2009 at 23:46

Buna,

Eu sunt Adriana, sunt studenta in anul III la Marketing (ASE). Cautand tot felul de informatii pentru lucrarea de licenta am ajuns pe blogul tau. Lucrarea mea consta intr-un plan de marketing pentru o ceainarie.
Rugamintea mea se leaga de partea de cercetare pe care trebuie sa o finalizez pentru aceasta lucrare.
Mai exact, trebuie sa realizez cateva interviuri in profunzime si am mare nevoie de ajutor. Crezi ca se poate sa-mi acorzi zilele astea putin din timpul tau in acest scop? Discutia poate avea loc si pe internet, doar sa-mi spui – daca se poate evident – o ora la care sa stam de vorba. Nu cred ca e nevoie de mai mult de o jumatate de ora. Eu pot fi online la orice ora.

Multumesc mult de tot si-mi cer scuze ca am “dat buzna”.
Astept un raspuns pe mail.sper sa fie pozitiv 🙂

User Gravatar
Adriana said in July 4th, 2009 at 00:14

sau chiar si aici 😛

User Gravatar
Neliniştitu' said in July 4th, 2009 at 00:20

Cu plăcere, numai că mailurile sunt greşite.
Altfel de ajutor? 😀

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)