Scrieri similare

7 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
VAXXi said in March 10th, 2009 at 04:09

De 8-9 ani de când bat Bucureştiul ăsta, şi n-am ajuns să văd Muzeul Militar, deşi mi-am dorit. Bine că l-am văzut p-ăla din Belgrad. Halal să-mi fie…

User Gravatar
Dr. Lecter said in March 10th, 2009 at 08:03

aim bec! am lipsit o saptamana si ceva, mi-era dor de compucter, de fapt nici nu sunt la al meu. de fapt m-am mutat…. cu cineva. m-a luat brusc valul si am zis da. n-avea sens sa ma mai izmenesc, ca daca scapam trenul asta, mrgeam pe jos toata viata. o sa-ti povestesc.
pana una-alta, m-am pisat pe mine de ras cu checeapul din reclama. abia astept sa citesc toate bloagele, ca n-am avut timp deloc. toata sapatamana am decorat noua mea locuinta asa cum am vrut. am voie sa fac ce vreau eu. sa mor de nu zici ca traiesc intr-o poveste.

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 10th, 2009 at 08:53

Pentru Vaxxilian: Când o mai aduc pe fiică-mea pe la mine, te iau şi pe tine. Dar trebuie să cădeţi de acord despre ce muzee vreţi să vizităm.:))

Pentru Lecteriţa: Doamna, bine ai revenit. Să-ţi fie de mare noroc şi aşa cum îţi doreşti. Mă bucur mult pentru tine. Când oi mai ajunge pe la ai mei, trebe să ne vizionăm la istorisiri.

User Gravatar
sictireanu said in March 10th, 2009 at 14:39

MMu’ l-am tot batut, acum ani de zile…am fost internat vreo luna si ceva in SMC si tot vedeam peste gard antiaeriana din fata muzeului, si din curiozitate…tzup la muzeu….

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 10th, 2009 at 14:58

Adică, tu te duci la muzeu numa’ dacă eşti bolnav, nu?

User Gravatar
sictireanu said in March 10th, 2009 at 16:59

La MM asa a fost conjunctura…dar mai ajung pe la muzee, sa stii…cel mai mult, tin minte, mi-a placut palatul voievodal din Iasi. Cand am fost pe acolo erau organizate in palat vreo 4-5 muzee (istorie, tehnologie, arme, port popular) si tin minte ca am stat toata ziua…iar cand am iesit de acolo am facut inconjurul palatului si am gasit in spate o curte interioara unde era un avion din al 2-lea razboi mondial (nu stiu de care), inghesuit printre diverse fieratanii. Nu m-am lasat pana nu am urcat si eu la mansa :))) …noroc ca nu m-au dibuit paznicii :))

User Gravatar
Neliniştitu' said in March 10th, 2009 at 21:23

Chiar mă întrebam cum de s-a făcut să mergi tu pe undeva şi să nu pui mâna pe manşă!:))

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)