Scrieri similare

9 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
sictireanu said in February 18th, 2009 at 15:02

Foarte tare! Felicitari ca iti faci timp si pentru astfel de “evadari”

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 18th, 2009 at 15:06

Timp se găseşte, tătuţule, voinţă să mai fie… Sunt multe locuri frumoase în oraşul ăsta de cacao şi am de gând să descopăr marea majoritate.

User Gravatar
Dr. Lecter said in February 18th, 2009 at 18:58

auzi, frate, cand eram eu pe la scoala, am invatat despre o muiere pionera in aviatie. una smaranda. sau elisabeta. drac’s-o ia. si era grasa, si noi radeam ca n-o tine avionul.
cand e vorba de aurel vlaicu, imi vine sa bocesc, asa cum am bocit cand am citit lectura cu acelasi nume, in clasa a Iv-a.
muzeul taranului roman e altul decat muzeul satului? adica isi dau la -oaie, unul altuia? concurenta?

User Gravatar
Pafurisha said in February 18th, 2009 at 19:28

Nu-si dau la oaie, merg mana’n mana :). Si acu’ fac si eu ca vulpea cu strugurii ca tot n’am ajuns la taran, da’ la muzeu’ satului e mai frumos, cel putin cand e mai spre vara asa, ca e outside. Din pacate cand am participat si eu la o evadare din asta la muzeu’ satului nu prea te lasau sa vizitezi casutele. Oricum, distanta dintre muzeele astea doua e mica si practic se completeaza unul pe celalalt. Misto ar fi sa le vezi in aceeasi zi.

User Gravatar
Pafurisha said in February 18th, 2009 at 19:31

Chiar! De martisor tre’sa fie fain! Ca de obicei vin tot felul de mici mestesugari de prin diverse zone ale tarii la targu’ de la muzeu’ satului.

User Gravatar
Dr. Lecter said in February 18th, 2009 at 21:51

aaaa, de la muzeul satului mi-am luat o masca, acum 3 ani. de la ucraineni. erau in schimb de experiente etnografice. o masca hidoasa foc ; colegii mi-au spus ca am investit exact in ceea ce nu trebuia, pentru ca daca vreau sa inspaimant pe cineva, nu trebuie decat sa fiu eu insami.mai bine imi luam o lingura pentru magiun.

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 18th, 2009 at 23:51

@ Doctor: Săraca Smaranda Brăescu, nu era grasă, costumul o făcea aşa. Auzi, da’ măşti pentru suflet nu aveau, că m-aş băga şi eu. Cât despre linguri de magiun, du-te pe la ăl bătrân să te pună-n legătură cu lingurarii, că le ştie limba, doar e din Calvini.
@ Păfurişa: Şi MŢR-ul e frumos, să ştii. Ca şi la cel al Satului, îţi trebuie ceva timp ca să te bucuri de tot ce vezi. Şi da, de Mărţişor ar trebui să fie fain, dacă nu, sigur va fi de Paşte ceva.

User Gravatar
sictireanu said in February 19th, 2009 at 17:23

Am fost si la MŢR si la MS…frumoase amandoua, da parca mai mumos e MS daca te duci primavara sau toamna, si nu e prea multa lume

User Gravatar
Neliniştitu' said in February 19th, 2009 at 22:15

Aci, ai nimerit-o. E frumos rău când nu e populat.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)