0

Destinul á la Horia Gârbea

Posted by Neliniştitu' on 1 June 2014 in Evadări |

În această seară, în sala „George Constantin” a teatrului Nottara, am fost martorii unui super-spectacol după textul maestrului Horia Gârbea, “dirijat” de Anca Maria Colţeanu pe excelenta muzică aleasă de Ovidiu Savu Ioniţă.

Vali Pena a fost Cleo, o soţie casnică şi clasică sau invers, cu destule neîmpliniri în viaţa conjugală şi ceva chestii reprimate din trecutul comun cu Fred, soţul respectiv.

Dani Popescu a rupt scena cu Fred, un tip poate prea muncitor, puţin confuz, puţin coleric şi puţin degrabă împărţitor de palme nevestei. Delicioasă a fost scena în care Fred, beat fiind, strânge masa.

Dan Bordeianu a fost un Străin elegant, boem, calm, cu un dezvoltat simţ al umorului şi care le-a demonstrat atât celor doi soţi, cât şi nouă, cât de uşor este să bagi fitile.

Cei care doriţi să fiţi martorii replicilor când pline de umor, când pline de alcool, lacrimi sau disperare, ori să vă delectaţi vizual şi auditiv, ori să vă desfătaţi sufleteşte, veţi avea ocazia şi sâmbăta viitoare, pe 7 iunie, de la ora 19:30, tot la sala “George Constantin” de la Nottara.

Mulţumiri maestrului Horia Gârbea pentru încununarea acestui sfârşit de weekend doldora de evenimente care mai de care mai culturale, mulţumiri Ancăi Maria Colţeanu, Ovidiu Savu Ioniţă şi nu în ultimul rând, actorilor Vali Pena, Dani Popescu şi Dan Bordeianu, care nu numai că sunt super-de-gaşcă şi au fost de acord cu selfiuri, dar dau şi bine-n poză cu noi, he-he! Plecăciuni, dragilor!

PS: De notat măiestria lui Dan Bordeianu când ne-a executat selfie.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.