73

Cu coteţu’ la vedere

Posted by Neliniştitu' on 14 November 2010 in Irealul prezent |

Bre, aia că o mie de cuvinte nu fac trei lei, da’ o imagine de soi te izbeşte grav în viitorul caloric, e valabilă, să dea boala! Ce antireclame la junk food, la nu mai mâncaţi căcaturi cu sare, ce campanii, ce spanac? Ia de puneţi o matahală în coteţu’ gol pe la Universitate, unde pune Oprescu bradu’ ăla piramidă-cornier-de-paişpe, sau la Unirea, în loc de reclame la ceasuri şi rujuri cu toc! Ha? Să vezi impact de o juma’ de oră, că la mine atâta a avut până am dat de următoarea şaormărie, he-he!

Nu, acuma serios vorbind, a trecut mai mult. Dar revenind la firul naraţiunii, după ce am trăit experienţe minunate cu cântare şi cântăriri, într-una din peregrinările mele diurne numa’ ce văd treaba asta într-o vitrină. Am reuşit să-mi închid gura după o oră! Îmbrăcat era cum era, da’ dezbrăcat… Drace! M-a făcut să mă uit mai atent la ce bag în gură depedeve potol.

Prima acţiune: am trecut instant pe ceai de frunze de palmier, salată din coji de curmale şi friptură de cactus.
Secunda: am tipărit imaginea şi mi-am pus-o pe uşă (pe dinăuntru, ai boalii ce sunteţi!), pe oglinda de la baie, în şifonier şi la capul patului.
Terţa: după o săptămână mă duc să mă cântăresc. Dacă mai am pe cine, he-he!

Consolare: Bine că nu pun în vitrină d-ăia vii, he-he! Ştiu că era odată moda la noi şi mereu mă speriau ale boalii manechine!

Idee: Să-ţi faci un restaurant cu haleală adevărată, ca la mă-sa lu’ Jamie acasă, să-l pui pe nenea ăsta la uşă şi restaurantul să-l numeşti “La Coteţu'”, he-he!

Datorii: Gabriela Elena, Vania, Noapte bună copii.

Tags: , , ,

73 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.