2

Contego Coffee strikes back!

Posted by Neliniştitu' on 8 June 2014 in Evadări |

Vă spuneam aici că odată cu venirea primăverii merită să căutaţi o cafea proaspăt prăjită cu care să vă desfătaţi papilele. Ei bine, pot să vă spun că şi vara a început cum nu se poate mai fain. Deunăzi am fost anunţat de amicul Ştefan Iordache, cel care răspunde de bunul mers al Contego Coffee, că tocmai şi-a adus un super-cuptor de prăjit cafea, ocazie cu care a trecut la un nivel superior, putând să livreze de-acum încolo nu numai cafea proaspăt prăjită, ci şi aburindă, proaspăt scoasă din cuptor.

Ştefan are acelaşi 0766 282 470 pentru comenzi şi îl găsiţi alături de doi campioni naţionali barista la Barmaniada 2013-2014, Victor Stoica şi Daniel Tănase, pe Bulevardul Regina Elisabeta Nr. 54, la doi paşi de Piaţa Kogălniceanu.

Toţi trei sunt extraordinari de joviali şi sociabili şi fac un adevărat dream team al profesioniştilor de cafea. Întrebaţi-i absolut orice vă trece prin cap, nu ştiu, moduri de preparare, prăjire, culegere, tipuri, soiuri, orice şi o să vedeţi că sunt adevărate enciclopedii ale cafelei. Unde mai pui că noi am avut norocul ca Ştefan să fie în plin proces de prăjire a cafelei preferate, Panama Geisha. Nu pot să vă descriu aroma! E sublim, parol!

Puteţi să alegeţi dintre vreo 30 de sortimente de cafea din peste 21 de origini, care mai de care mai aromată şi mai înnebunitoare la papilă, şi variate metode de preparare pornind de la clasicul espressor, apoi Aeropress, Clever Dripper, Syphone sau cafea la nisip.

Referitor la preţuri, după umila mea părere, Ştefan are de departe cele mai bune preţuri dintre toate prăjitoriile care există în Bucureşti. La astea se adaugă o mulţime de promoţii, reduceri ori carduri de fidelizare în funcţie de nevoia fiecărui client.

Prin urmare, dacă vreţi cea mai proaspăt prăjită cafea pentru acasă ori să aflaţi chestii noi despre cafea ori să beţi o cafea sublimă şi executată măiastru de cei mai buni doi barista ai României, vizitaţi-l pe Ştefan. Nu numai că nu veţi regreta, dar veţi reveni zi de zi de zi, vorba unei reclame.

1

2

Tags: , , , , , ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.