Scrieri similare

9 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
iuzar said in October 29th, 2008 at 13:40

Si matale ai masina de spalat in bucatarie? A mea are, de la ultima isprava, sos de spaghetti pe ea 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 29th, 2008 at 14:07

Cică e de fiţe să ai maşina de spălat ţoale în bucătărie. Eu mi-am pus-o acolo din lipsă totală de spaţiu, între aragaz şi chiuvetă, he-he!

User Gravatar
VAXXi said in October 29th, 2008 at 15:55

Porno culinar 😐

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 29th, 2008 at 16:43

Deh, ştii cum e cu de gustibus… Să înţeleg că nu-ţi plac ouăle?:)

User Gravatar
iuzar said in October 29th, 2008 at 19:02

Pai cred ca nu i-a picat bine beduinului pentru ca n-ai specificat de unde se iau uouale 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in October 29th, 2008 at 19:49

So, io-l înţeleg pe beduin că s-a rupt de cele lumeşti de vreo două luni, de când a văzut (sau n-a văzut deloc) numa’ îmbrobodenii. Las’ că mi ţi-l iau la o şedinţă de desarabizare, numa’ să dau de el, he-he!

User Gravatar
Dr.Lecter said in November 16th, 2008 at 22:22

R U nuts ? ceapa? cu oo? you’re kidding : au o jale intestinele pe asocierea asta… si daca zic FERMENTATIE , nu mai e cazul sa te avertizez sa nu aprinzi bricheta in dormitor dupa cateva ore…si nici telefonul mobil sa nu-l folosesti, ca s-ar putea sa se incarce electrostatic…si sa vina SMURDUL dintr-o basina , ca aici am vrut sa ajung, mai mult sau mai putin delicat, in stilul meu de drujba ruseasca . unde dracu ai gasit tu reteta asta ,hani, ca trebuie s-o salvez in my documents ca sa pot s-o experimentez. gandes’ca merge cu menşăn haus, v’o cinş pahare,hai? Io zic sa te mai gandesti , cand te scapi in bucatarie. mai lipseau doua-trei ridichi acolo, si o leac’ de varza, si trebuia sa se refaca tencuiala la tot blocul. sau la tot cartierul, dupa modelul copiilor prefectului de gorj…

User Gravatar
Neliniştitu' said in November 17th, 2008 at 09:48

Soaie lesbien la mine-n bucătărie! O vorbă veche zice că nu te poţi căca în gustul omului (am zis-o şi mai sus, da’ pe-o limbă moartă), care vasăzică, până nu încerci compoziţia, nu poţi vorbi despre combinaţii gazoase, he-he! Şi a fost chiar bună la gust, parol! E adevărat, am mâncat numai eu, dar, vezi ce-am spus in a doua fraza.
Concluzionând, când n-ai treabă, dar ţi-e foame, când vrei să faci haleală adevărată, da’ n-ai posibilităşi prea multe, merge şi-o combinaţiune nemaiîncercată. Trebuie doar să fii suficient de curajos să mănânci şi suficient de norocos ca să mai încerci şi altă dată…

User Gravatar
Pafurisha said in November 28th, 2008 at 21:26

IA stai! Ca eu acu’ vazui! ” Eu mi-am pus-o acolo din lipsă totală de spaţiu, între aragaz şi chiuvetă, he-he!”. Cand ti-ai pus-o? Ca nu-mi aduc aminte de nimic.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)