0

Bun şi ieftin de la un sudanez fericit – Restaurantul Gedo

Posted by Neliniştitu' on 24 August 2014 in Papila exploratoare |

În spatele Căii Moşilor ori, dacă vreţi, paralel cu ea, pe sensul către Obor, se află o străduţă pe numele ei Ion Maiorescu. Cum mergeţi pe străduţa asta tot către Obor, la numărul 18, pe partea dreaptă care vasăzică, veţi descoperi un restaurant cu preparate atât de faine şi delicioase, că nu veţi putea să vă abţineţi ca să nu reveniţi pe-acolo!

Restaurantul se numeşte “Gedo” şi este al unui nene din Sudan, zâmbitorul Isam, un om cald şi bun ca lipiile ce ţi le pune pe masă.

Toate preparatele sunt făcute pe loc, sunt proaspete-proaspete şi sunt aşa de bune că dacă nu veţi veni până în ora 18:00, nu veţi mai găsi mare lucru. Cunoscătorii vin din vreme şi rad tot. N-am putut să zic tot ce-i mai bun, pentru că totul e bun.

Aşa că, dacă vreţi haleală superbună şi ieftină, musai veniţi la nenea Isam la Gedo să vă delectaţi cu makanek, sărmăluţe cu iaurt şi dovlecei copţi, orez basmati mixat cu orez sălbatic şi gătit într-un mare fel, musaca de vinete cu carne de fragedă de vită şi oaie, plăcintă cu carne, mâncare originală de fasole şi tot felul de mâncăruri care mai de care mai aromate, mai de dulce ori mai de post.

Detalii puteţi să cereţi la 0722 758 898 ori la fixul 021 212 35 65.

Particularitate: în fiecare zi se servesc alte 5-6-10 feluri, deci nu veţi apuca să vă familiarizaţi prea tare papilele.

Poftă mare!

Restaurant Gedo nou

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.