8

Bookfest 2012 – Cartea a II-a

Posted by Neliniştitu' on 31 May 2012 in Templierii mei |

Dragii moşului, s-a produs, în sfârşit, cel mai aşteptat eveniment literar pentru persoana proprie: lansarea Cărţii a II-a a Nepovestitelor trăiri ale templierilor români. Nu pot să vă spun exact când am fost mai emoţionat, la lansarea Cărţii I sau astăzi.

Şi-acum un an, şi-acum, m-am reîntâlnit cu oameni dragi mie, pe care cotidianul şi grijile lui m-au împiedicat să-i văd vreme de ani buni… Vedeţi? Şi de-asta-s bune lansările, că ai ocazia să-ţi revezi trecutul, prezentul şi, pentru unii cu abilităţi, şi viitorul.

Viitorul templierilor e pe mâini bune, zic eu, dacă însuşi domnul Viorel Zaicu, Directorul Editorial al Editurii ALL, a declarat că aşteaptă şi cea de-a treia Carte a Nepovestitelor trăiri ale templierilor români.

“Omul viu” Ştefan Mitroi, Viorel Zaicu şi Mario Demezzo au avut numai cuvinte de laudă pentru Cartea a II-a şi aşteaptă care ecranizarea, care punerea în scenă ori, pur şi simplu, următoarea Carte cu aventurile lui Berilă, Kremvurşt şi Pişta.

A fost lume ca la votarea din vremurile bune, mulţi, foarte mulţi prieteni dragi care au venit cu prieteni dragi şi tot aşa, astfel încât din nou a fost festival de râs şi voie bună la standul Editurii ALL. Şi unde mai pui că până şi sfinţii mucenici Ermie, Eusebiu, Haralambie, dar, mai ales, Lansarie au fost de partea noastră şi n-a dat nici un strop de ploaie!

Mulţumiri multiple dragele mele, dragii mei! Să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoşi şi voioşi la următoarele lansări, pentru că, nu-i aşa, ALL be back!

Curioşii găsesc poze aici.

Datorii: Teo Negură.

Tags: , ,

8 Comments

  • Mă bucur că v-am descoperit prin Bogdan şi sper că nu m-am bâlbâit prea tare când am apucat să vă transmit urările. :)) Nu sunt cea mai sociabilă persoană. Regret că nu am avut cum să vă cumpăr ieri cărţile, dar vor fi cu siguranţă în curând puse bine în dulapul imens de acasă plin de cărţi. 🙂 La cât mai multe cărţi scoase! 🙂 (Bănuiesc că e o urare potrivită pentru un scriitor.)

  • Venind pe filiera Bogdan, bucuria facerii de cunoştinţă a fost şi mai mare. 🙂
    Mulţumesc frumos pentru cuvintele frumoase şi să dea Dumnezeu să ne revedem numai în fericite ocazii!
    Numai bine să-ţi fie! 🙂

  • […] Alte cărți: Nepovestitele întâmplări ale templierilor români II, Dragostea în vremea holerei, Oameni feroce, La porțile […]

  • […] văzut şi eu pe omul care suferea lansarea. Trăgeam cu ochiul prin  crăpătura  formată de un fermoar al genţii […]

  • Adi, am vizionat filmuleţul şi ţi-am simţit bucuria, dar şi emoţia. Ii doresc cărţii tale un număr cât mai mare de cititori şi printre ei un regizor de film suficient de de talentat ca să poate pune în valoare umorul ce curge în cascadă din paginile cărţii tale. Ar fi o comedie pe cinste!

  • Aşa să ne-ajute Dumnezeu, draga mea! 🙂
    Săru’ mâna mult şi numai bine să-ţi fie! 🙂

  • alinapavelescu says:

    Felicitari si la mai multe! Abia astept sa citesc si volumul II, caci I tare mi-a placut 🙂

  • Săru’ mânuţele tare pentru încurajări! 🙂
    Mă bucur că ţi-au plăcut primele aventuri. Aştept impresii despre următoarele. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.