1

Am început pastilele de weekend la Radio goFm

Posted by Neliniştitu' on 16 March 2024 in La gura sobei, Speşăl Ghestar |

Dragi copii, după cum vă zicea și nenea Laurentiu acum ceva vreme, pe goFm au început să curgă în lectură personală pastilele cu Acceleratorul de Particule & Co.

În fiecare sâmbătă și duminică în jur de orele 09:00, 13:00 și 16:00, la Radio goFm se va difuza câte o istorioară, așa, ca de început, și ca să nu fie nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Pentru o primă dată, după opiniile noastre a ieșit foarte fain.

Și el, și eu facem asta din pasiune și în timpul nostru liber și suntem convinși că vom fi din ce în ce mai buni, mai ales eu, că el e deja demult tătuț pe felia asta.

Mulțam fain, Laure, pentru idee și încredere, mulțam fain fanilor care ne împing înainte către chestii pe care nici eu, nici tu, nu credeam să le facem vreodată, cel puțin împreună.

Multe mulțumiri Acceleratorului de Particule și jumătății mele mai bune, sursele mele perpetue de inspirație, pentru că au făcut liniște ori au plecat de-acasă, ori, de cele mai multe ori, m-au închis pe mine în beci și au izolat ușa cu perne atunci când am înregistrat povestioarele și pe care le puteți asculta mai jos.

După antrenament

La fermă

La munte

Magie

Muzică

Predicție

Tags: , , ,

1 Comment

  • […] Multe mulțumiri Acceleratorului de Particule și jumătății mele mai bune, sursele mele perpetue de inspirație, pentru că au făcut liniște ori au plecat de-acasă, ori, de cele mai multe ori, m-au închis pe mine în beci și au izolat ușa cu perne atunci când am înregistrat povestioarele și pe care le puteți asculta mai jos. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.