0

Un loc minunat unde să-ți petreci Sărbătorile

Posted by Neliniştitu' on 24 December 2023 in Evadări |

Am găsit un loc fain și am zis că bine ar fi să știți de el.

Este vorba de ”Evelyn’s Place”, situat în Brașov, pe Strada Constantin Brâncoveanu Nr. 2.

Apartament intim, cochet, proaspăt renovat, decorațiuni de top și cu extrem de mult bun gust, pereți și draperii în culori pastelate, grinzi seculare masive șlefuite, scara de la intrare și parchetul din camere din stejar.

De o curățenie impecabilă, apartamentul e și foarte bine utilat (prosoape, lenjerie, veselă, tacâmuri, articole de baie etc.), fiind dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

Două televizoare mari, moderne, conectate, internet gratuit prin WiFi, cafea Nespresso la discreție, ceaiuri, cuptor electric, frigider mare, placă de gătit etc.

Centrala e cu termostat, prin urmare temperatura ambientală e perfect reglabilă.

Patul dublu din dormitor și uriașa canapea extensibilă din sufragerie sunt extrem de confortabile – un plus în confort este adus și de duzina de perne de felurite culori și dimensiuni.

Pentru atmosferă romantică și supliment de caldură, în sufragerie dispuneți și de un șemineu electric de mare efect.

Apartamentul se află la câteva minute de mers pe jos de Piața Sfatului și Piața Unirii, iar în apropiere se află o mulțime de locuri de parcare.

Evelyn’s Place este adăugat în Google Maps (introduceți ”Evelyn’s Place” la destinație), dar dacă nu folosiți această aplicație, ca puncte majore de reper pe GPS aveți Inspectoratul Școlar Brașov (poarta de intrare în curtea clădirii apartamentului este lipită de Inspectorat) ori Biserica Reformată (se află chiar vis-a-vis).

Gazdele, Caziana si Ginel, sunt extrem de amabili si prietenosi, vorbesc engleză, italiană și sunt gata sa va ofere orice informatie de care aveti nevoie și să vă facă sejurul cât mai frumos posibil.

Noi vom reveni obligatoriu ori de cate ori vom trece prin zonă.

Pozele sunt luate de aici.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.