7

Primăvara începe cu Contego Coffee

Posted by Neliniştitu' on 2 March 2014 in Evadări |

Nu mai ţin minte cum m-a lovit pasiunea pentru cafea proaspăt prăjită, cert este că am căutat ce-am căutat şi am dat de Espressoman şi al său Forum de pasionaţi de cafea. De-aci şi până la Ştefan Iordache, sufletul şi inima Contego Coffee, n-au fost decât un mesaj şi un telefon.

Ştefan este pasionat de tot ceea ce înseamnă cafea. Trebuie doar să-i aprinzi fitilul cu subiectul şi va începe să te umple cu o mulţime de informaţii şi cunoştinţe acumulate în ani de „teren”, ca să zic aşa.

Iau cafea de la el de ceva vreme şi, la recomandările lui, am încercat o sumedenie de „blenduri”, cum le spune el, începând cu Kenya AA, continuând cu Malawi, Bolivia, Columbia, Papua şi terminând cu ultima achiziţie, Panama Gesha.

Tot de ceva vreme îl întreb când o să pot veni la cafeneaua pe care vrea să şi-o deschidă. Ei, bine, azi am avut plăcerea să fim invitaţi în locul care va fi un sanctuar al cafelei, dar şi al ceaiului, din ce-am dedus eu, văzându-l cu câtă plăcere şi ardoare vorbeşte.

Am avut onoarea să ne prepare chiar el un single, apoi un double shot de Panama Gesha (ori Geisha, după unele surse), o nebunie de cafea, „cea mai bună din lume”, după spusele lui. Ne-a explicat diferenţa dintre un single shot şi un double shot, că gustul acrişor care se simte într-un espresso este aciditatea, că poate să facă, la cerere, espresso mai amar, mai aromat, mai cum vrea clientul care este.

Cafeaua comercializează de Ştefan este proaspăt prăjită, pentru că are cuptor personal. Va instala şi la noua cafenea un cuptor, va avea separeuri, intimitate, dichisuri, salon de poker, de joacă, de ce vrea omul, sute de sortimente de ceaiuri, cafele pe alese şi ce nu-ţi trece prin cap. Până şi încărcătoare pentru toate tipurile de telefoane va avea, nu zic de internet rapid şi alte chestii cotidiene.

Momentan site-ul Contego Coffee este în lucru, dar îl găsiţi şi pe Facebook. Ştefan a spus că în maxim trei săptămâni, atât site-ul, unde o să vă puteţi face comenzile online, cât şi cafeneaua, vor fi operaţionale 100%. .

V-am zis că face şi livrări la domiciliu? Vă zic acum. Îi puteţi comanda la telefon 0766 282 470, inclusiv sâmbăta şi duminica. Dacă nu ştiţi ce să-i cereţi, întrebaţi-l pe el. Va fi mai mult decât bucuros să vă sugereze ce tip de cafea doriţi mai aromată, mai tare, mai suavă, mai aşa sau mai aşa.

La toate blendurile, în afară de Panama Gesha, preţul este de 20 RON pentru o pungă sigilată de 250g. Panama Gesha este 35 RON pentru 250g.

“Savurează aroma perfectă, optând pentru o cafea proaspătă, atent selecţionată şi proaspăt prăjită. Contego îţi face înconjurul lumii într-o cană de cafea, de la Papua Noua Guinee, până în Honduras”, încheiat citatul.

Prin urmare, dacă vreţi o cafea adevărată, încercaţi, măcar o dată, cafeaua lui Ştefan. Vă garantez că veţi deveni client fidel Contego Coffee precum subsemnatul.

Tags: , , , , , ,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.