0

De doi ani pe aceeaşi stradă. Strada Ficţiunii.

Posted by Neliniştitu' on 15 May 2013 in Evadări |

Strada Ficţiunii, unde cu onoare, emoţie şi speranţă am păşit fix de la “construcţie”, a aniversat doi anişori, motiv pentru Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, să o serbeze aşa cum nu s-a mai făcut: printr-o piesă de teatru desprinsă dintr-un roman. Este vorba de proaspătul apărut pe Stradă, “Fraţi de cruce” al lui Ingvar Ambjørnsen, ce spune povestea a doi cetăţeni externaţi dintr-un ospiciu ca să facă dovada că pot trăi ca oamenii normali şi chiar le reuşeşte asta.

Organizarea, zic eu, a fost impecabilă, iar paharul de apă pe care l-am savurat la cocktailul de dinaintea spectacolului a fost precum o gură de apă după ore de mers în deşert.

În jur de 19:15 au urcat pe scena Teatrului de Comedie şi au vorbit despre piesă/roman/aniversare Marius Florea Vizante – gazdă, Mario Demezzo – vicepreşedinte ALL, Viorel Zaicu – Director Editorial şi Alex Ştefănescu – critic.

A fost un motiv să-l revăd pe excelentul Marius Florea Vizante, dar surpriza emisiunii a fost Văru’ Săndel aka Alexandru Pop, despre care habar nu aveam că în afară de maimuţăreli gen Etno TV şi altele, mai ştie să şi joace, chiar pe bune, teatru.

A mai fost şi un fericit moment să-mi revăd oamenii dragi din Editură precum Mihai Penescu, Mario Demezzo, Viorel Zaicu, Anca Salvator, Lori Modoran, Silvia Penescu, Roxana, Anca, Elena, Ciprian, Aniela, dar şi cunoştinţe ori prieteni pe care nu-i mai văzusem de ceva vreme, amintind aci de Cristina Mitrea de la 4arte, Renata ori Chinezu.

1

2

Felicitări celor care au avut ideea, dar şi celor care au pus-o atât de bine în practică. A fost cea mai faină aniversare, după umila mea părere.

La mulţi ani cititori, autori, fani, observatori şi, în general, tuturor celor ce sunt parte a ceea ce Editura ALLFA numeşte “Strada Ficţiunii”.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.