23

Noutăţi despre curăţenia de Paşte

Posted by Neliniştitu' on 4 March 2012 in Irealul prezent |

Vine Paştele, aşa cum bine se vede afară, şi am descoperit, pentru doamnele ori nenii cărora le e milă să bată covoare şi să se ia la trântă cu aspiratorul, o firmă care livrează personal care să se ocupe de treburile astea casnice.

„Mare noutate, bre!”, veţi spune. Da, copii şi fraţi, da’ firma de v-o recomand livrează făcătorii de curăţenie fără hăinuţe! Adică, îţi vine în casă tanti care să şteargă prafu’ de pe toba personală şi, dacă plăteşti corespunzător, o primeşti îmbrăcată doar cu ojă pe unghii.

De asemenea, dacă eşti băiat de băiat şi e ziua matale, a colegului de bancă din generală ori a caporalului de schimb din armată, care te-a făcut să simţi gustul ţambalului, firma are disponibil un pachet fain de unde să răsară nişte treburi care te vor face să se te simţi mai bine decât orice cadou oferit pe cale naturală! “Puteţi adăuga o felicitare sau o ciocolată”, am încheiat citatul, he-he!

Notă: că tot vine Ziua Femeii, cutia se populează cu ce trebuie şi se oferă prietenelor ori nevestelor altora şi, ca răzbunare, soacrelor personale.

Există o mare varietate de servicii precum şi o galerie de unde-ţi poţi alege „curăţătoarele” sau „orii”.

Există un singur neajuns: sunt din Africa de Sud!

Aşa că, hai, puneţi mâna pe treabă!

Interesaţi: Zinnaida, Teo Negură, Gabriela Elena, Dana.

Tags: , , , , ,

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.