4

Genuflexiune matematică

Posted by Neliniştitu' on 21 February 2009 in Irealul prezent |
V-aţi gândit vreodată câte zile din viaţa de plătitor de impozite “petreceţi” în maşină, datorită traficului? Uite, ca să vă fie mai uşor, încep cu mine, când stăteam în Militari. Aveam 13 kilometri până la serviciu, iar dimineaţa plecam la 6:30, ca să scap de nebunie. Tot o puneam de vreo juma’ de oră. La întoarcere, după masa, făceam minim o oră. Eliminăm sărbători, libere, concedii etc. şi rămânem cu vreo (ideal) 250 de zile, OK? O să remarcaţi că, minimum-minimorum, două săptămâni pe an stăm în trafic! Pentru distracţie, încercaţi şi cu mijloacele de transport în comun.

Tags: ,

4 Comments

  • sictireanu says:

    In 2005-2006 am lucrat la Philip Morris, la fabrica din Otopeni (pritenii cunosc perioada drept “lucrat pe centura” 🙂 )…si as mai fi lucrat si acum (companie profi, jos palaria) daca drumul Iancului-Otopeni n-ar fi ajuns sa dureze 1.5 ore dimineata si minim 2 ore seara. So 2+1.5=3.5 X 5zile = 17.5 ore petrecute saptamanal in trafic, in si dinspre munca. CCEDD

  • Neliniştitu' says:

    He-heeee… Cât ai trăit în maşină vericule…

  • sictireanu says:

    Noroc ca nu sofam eu a.i. profitam de timp rexpectiv si citeam cate ceva. Daca ma gandesc bine cred ca ultima carte citita a fost in masina PM-ului :)))

  • Neliniştitu' says:

    Aşa mai pui şi tu mâna p-o carte.:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.