3

Reclame de căcat în campanie (sau invers)

Posted by Neliniştitu' on 20 November 2008 in Nervii de azi |

Încă nişte treburi pe care nu aş dori să le mai văd (nu merge cu shimbă canalu’, că e pe toate):

– noua reclamă la Altex, cu nebunu’ care vrea să-şi facă fermă de prepeliţe dintr-un ou şi livadă din sâmburii de la un măr. Cine dracu’ le dă bani, fraţilor?

– reclama la „Noua Frutia” de la „noul Europiăn Drincs”, cu portocalele mutante care văd pentru prima oară frumuseţile României: Drachiula, Daţia, Med-zidia, Oina! Care coaja mă-sii e morala transmisă? Că dacă te întreabă două citrice îndelung iradiate care-i sportul naţional, le iei la omor cu bâta?

– inspirata reclamă la maşina de spălat vase Bosch. Zice vocea din spatele camerei de filmat (citez din memoria de lungă durată): „Nu spăla vasele cu mâna, nu eşti maşină de spălat vase, eşti femeie!”. Sclipindu-i becu’ dintre neuroni, femela oropsită zice cu revoltă: „Nu mai vreau sa fiu sclava chiuvetei, sunt femeie…” Care vasăzică, care nu aveţi Bosch de lins farfurii prin casă, sunteţi vajnici posesori de sclave. Important e să ştie şi ele, he-he!

– rămânând pe acelaşi portativ, supun atenţiei altă stupizenie de profund impact emoţional, de astă dată cu familia Adamescu, referitor la detergentul de vase zis „Fairy”. Conform acestui clip publicitar, ştiaţi voi că ăştia de la Procter au făcut detergent de vase pentru iarnă? Hait!

– în această perioadă, electorală, adică, nu putea să lipsească şi reclama cu iz de că..cao PSD-PC de pe Antena 1, că acolo m-am înţepenit când scriam astea. Primo: o sală mare cu Geoană (a sosit momentul să vă dăm nu ştiu cum şi nu ştiu ce, cre’ că tot chestia aia care au tot dat-o şi pe vremea lu’ Iliescu), Vanghelie (să oprim privatizarea cercetării şi alte aberaţiuni pe teme bâlbâistice), alţii, Năstase (cel mai înalt dintre ei) şi o tanti albă în cap. Secundo: Daniela Popa (asta era „tanti albă” din „Primo”, însăşi preşedinta lu’ Voiculescu) candidata combinaţiei PSD-PC în colegiul „icşpe” a stat de vorbă cu nişte disperaţi care trebuiau să-şi facă poze cu ea, pentru că nu o vor mai vedea vreodată prin pieţe. Poate peste alţi 4 ani. Terţo: o ştire cu iz de anonimat în ceea ce priveşte personajele. Un cort al unui candidat PSD-PC a fost tăiat, s-au furat materiale promoţionale (ce spanaci? Fluturaşi şi poze cu Buhăilă?) etc.etc. Mai spre finală, se iveşte şi o poză cu candidatul respectiv, apoi i se spune şi numele: Dan Voiculescu. Fir-aţi ai drecu’ cu ei cu tot!

– mă rupe vrăjitoarea ştampilată cu „Garantat Onţanu”, care se afişează pe nişte bannere de prin Lacul Tei şi împrejurimi. Muaaaaa, numa’ când o văd cu degetu’ că arată către mine şi cu făţăul ăla de făcător de vudu, mi se strânge votu’n mine, zău aşa! Nea Geoană, unde le găseşti, bre? Am înţeles că fetele de acţiune nu-ţi plac (Ana Birchall îşi face campania prin State, să nu mai zici că-şi dă oralu’ prin SUV-uri, în România), da’ tanti asta cu faţă de gardiană la pârnaia feministă, sigur se asortează cu ciuma aia a lu’ Voiculescu. Şi apăru încă un exemplu că cine se aseamănă, candidează împreună.

Tags: , , ,

3 Comments

  • Dr.Lecter says:

    reclame? am ras cu lacrimi de unu’ care si-a schimbat profilul dupa ce l-au luat la p..a toti. il cheama iulian urban si e avocat . si la cv pe prima pagina scria ca “descalecatul familiei lui s-a facut in 1800 din familia schloss…si nu mai stiu cum, e neam cu hohenzolernii si chiar cu papa urban al 2 lea. frate, deci m-am tavalit pe jos. ma gandeam ca ar fi bine sa ne spuna si cum s-a facut incalecatul in familia lui, ca descalecatul l-a descris frumos. si papa urban… hai da-l in p..a mea! ca incepusem sa aud voci si sa vad mitre papale in usa dormitorului. acuma a taiat aia cu papa si a lasat-o p’aia cu descalecatul, si mai zice ca el a dat la facultate cand erau 21 pe loc, si asta i-a produs orgasm, ca el e motivat de emulatie?!?! vorba unui prieten de-al meu, iata mitul urban disociat. frate, deci e paranoic asta, acuma candideaza la senat. ete colea link pentru a te defata ci biografia lui ,luata la caterinca de unu. iti dadeam si linku pt saitu lui, dar nu pot intra doamne fereste! cre ca e aglomerat. il gasesti pe “urban iulian” http://zgurapresei.wordpress.com/2008/10/06/din-cauza-ca-nu-i-taran-urban-iulian-se-trage-din-papa-de-la-roma/

  • Dr.Lecter says:

    a! are si blazon cu elemente papale la site!

  • Neliniştitu' says:

    Îl ştiu demult pe înfumuratu’ respectiv! Acuma e pe cai mari, candidează pentru Ilfov la Senat şi vrea să radă hoţia, corupţia şi şmecheria din politichia românească. Cică: “Dă-i afară din Parlament pe cei care n-au făcut nimic pentru tine!”. Da’, tu, nea Urbane Iuliane, ce pielea mea ai făcut? Ah, a pus-o de un site ce se ocupă cu magia financiară din spaţiul carpato-danubiano-pontic, vrajitorul.eu. Te doare la başchet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.