8

Scenariu cu veceu şi telefon mobil

Posted by Neliniştitu' on 6 November 2008 in La gura sobei |
Decor: toaleta unui bar.
Personaje vizibile: eu.
Stop cadru: mă descheiam la prohab.
Desfăşurarea acţiunii: pe când mă concentram la activitatea mea care este, şi anume, micţiunea, dintr-una din toalete răzbăteau nişte gemete profunde, semn că un nene avea mari concentrări pe problemă. Un vaiet cu adâncă încărcătură manelistică răzbate dinspre un mobil aflat în aceeaşi toaletă cu constipatu’. Sunetul plasticului ce izbeşte betonul este însoţit de retorica „’tuţi gâtu’ mă-tii, care eşti acuma”. Ceva zgomote precipitate, concluzionate cu un „dea” iritat. Pauză de o secundă. „Un’ să fiu, mănânc o salată.” Geamăt. „Nu, n-am luat, da’ iau în drum, cân’ trec pe la tine”.

Termin ce am început şi mă duc să mă spăl pe mâini, rămânând acordat pe frecvenţa toaletei cu constipatu’ vorbăreţ. „N-auzi că mănânc ceva? Nu s-aude muzică, că ăştia n-are muzică aici.” Geamăt. „Eşti nebună, fă! Cum să fiu la footut, când io sunt la bar? Nu ţi-am zis? La ăla de-am fost noi cu Camelu’ şi Bulgaru’… Da!… Nu!… Hai, că iau io, lasă-mă că am treabă!” Geamăt discret. „Fă, eşti dusă?” Strigătele ăleia de la capătul semnalului umpluseră decorul. „Cum, fă, de ce gem când vorbesc cu tine? D-aia, că aşa vreau! Nu foot, făăă, pe nimeni, nebuna dreacu’! Păi, ce, mai răspundeam la telefon? Hâ-hâ-hâ!” Pauză… „Lasă-mă, fă, dreacu’! Mă cac, aia fac, na! Da, da, mă cac, na! Şi gem pentru că m-a constipat nebuna ailaltă de mă-ta, foote-m-aş pe pilafu’ ei! De trei zile încerc veceu’. Nu crezi? Vino încoace, a dreacu’ să fii tu cu mă-ta şi mâncarea ei!”

Am ieşit râzând în hohote. După câteva minute, a apărut şi ţăranu’ contemporan, cu telefonu’ sudat de ureche. Nu cred că o convinsese pe „Fă”.
Morala: Dacă eşti cocalar constipat (scuzaţi pleonasmul), nu folosi mobilul!

Tags: , ,

8 Comments

  • zeneseu says:

    =)) =)) =))
    :))

    Macar s-o fi spalat pe maini cand a iesit?? :)) 😀

  • Neliniştitu' says:

    Intrebarea asta e de final, da’ pina la ea, ar mai fi, macar, una. :D.

  • sictireanu says:

    unde-si tinea mobilul, de l-a scapat?…sau daca ciocanea ceva acolo, in baie? :))))))

  • zeneseu says:

    “Intrebarea asta e de final, da’ pina la ea, ar mai fi, macar, una.”
    Aia cu …s-o fi sters oare?? :))))

  • Neliniştitu' says:

    Invingator la puncte in cadrul concursului “Ultima de la sfarsit” este, asa cum v-ati dat seama, nenea Zeneseu! Sa-l felicitam cu totii doi (eu si cu Iuzar, he-he!) Argintul, ultimul loc, adica, ii revine lui Iuzar. Sa-l felicitam cu totii (eu si Zeneseu). Va mai asteptam!:D

  • Dr.Lecter says:

    mai prietene drag, m-am contaminat ; mi-am tras blog . de ce iti spun in pagina asta? pen’ca are legatura cu postarea ta. nu ne mai putem caca linistiti , ca trebe sa gravitam in blogosfera…

  • Neliniştitu' says:

    Dragă Lectere, văzui acuşi că’ţi trăseşi blog, da’ am postat tot pe pagina asta că are legătură cu ce ziceai tu că se leagă de postarea asta… Aşa că, dacă ai fi activat şi comentariile la blogu-ţi proaspăt fătat, cre’ că-ţi băgam şi io fro doo opinii… da’ aşa, mai aştept să te deştepţi, he-he!

  • Dr.Lecter says:

    ma, tu beusi gaz? pai ai bagat comentarii , le cetii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.