Scrieri similare

49 răspunsuri şi 0 legături către articol

User Gravatar
sorin said in June 10th, 2009 at 20:43

Si gura apa mi se facu 🙂
Pui la sticla(mama il infigea in stila din ceea de lapte), pui in punga, pui pe sare cu ceva muraturi pe langa … 🙂
Piciul meu ii topit dupa asa ceva. De buninteles, ne luptam pentru pielita 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 10th, 2009 at 20:48

Sorinete, bine ai venitără!
Bă, pentru sticla de lapte îţi trebuia curcan, nu pui, în puii mei! 😀
Alea cu murăturile se subînţelege, fiecare după gradu’ de fineţe, no? 🙂
Şi da, pielea e o belea bună la gust şi teribilă la colesterol. Evident, pentru cui îi pasă de asta, he-he!

User Gravatar
sorin said in June 10th, 2009 at 20:52

Aaaa … ii vina mea, io-s mai ciudatel de soi, multam pentru primire, m-ai intampinat de doo ori, trebuia sa ma prezit … sroin asta ii cam anormal.
Mnoa, nu mai fac 🙁

User Gravatar
malina anitoaei said in June 10th, 2009 at 21:02

Pai…esti bun de barbat…ferice de nevasta ta!

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 10th, 2009 at 21:14

Sorin Anormalu’,
Menţin urarea, bre: bine-ai venit şi pe articolu’ ăsta, he-he!

User Gravatar
iuzarescu' said in June 10th, 2009 at 21:19

Cam parasuta puiu asta, daca i-a incaput sticla’n popou 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 10th, 2009 at 21:20

Mălina,
Aşa zic şi multiplele mele fane. 😆

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 10th, 2009 at 21:30

Iuzărescu,
Io zic că l-am luat chiar virgin, că Sorinete, mai sus, propunea o sticlă de lapte. 😀

User Gravatar
WhiteWolf said in June 10th, 2009 at 21:32

Is prea batran sa ma schimb tocmai acum. Adica sa renunts la tochitura, sarmale , ciorbe si friptane in favoarea a tot felul de CheiEfSiuri , Donalzi ratzoiu’ sau kebaburi. In plus, judecand dupa imagine, este o dovada mai mult decat de bataie de joc la ce tender pe post de cur si-a intins pe sticloantza
Sfatul meu ?
Oricat e de gustoasa, mare grija cu chelea si mai ales cum o trajetz’ inapoi; sa nu se vada naibii preputzu’ 😛
Sa va fie de bine. Zau asa
🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 10th, 2009 at 21:53

Suntem de aceeaşi parte a baricadei sarmalelor şi a altor chestii lejere. Cu chelea nu ne băgăm noi, mai mult ele, he-he!
Imaginea poate deforma realitatea, că a fost făcută cu zum, de unde deducem că respectiva târtiţă putea fi chiar strâmtă pentru sticloanţa de bere.
Hai, mulţam! 😀

User Gravatar
dr. Lecter said in June 10th, 2009 at 22:17

mai perversule, si violatorule aviar, cum nu ti-a fost tie rusine sa prepari un faching cicăn , ca-ti trag o umbrela şi-o poşetă-n cap, de nu te vezi!!! bagabontule !!! tuamne fereşte, te spun lu tacţtu, să apuce omu să închiză orătăniile când te duci tu prin bătătură!

User Gravatar
CELLA said in June 11th, 2009 at 01:38

VAIIIIIIIIIIII
frate,bine c-ailuat puiul bun
şi, mai ales că l-ai cumpătat singur,altfel o păţeai, rămîneai cu sticla 😆
http://www.youtube.com/watch?v=8Isb-peLnRU

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 11th, 2009 at 07:24

Lecteriţa,
Aşa l-am scăpat, bre, de gripă!
Alor mei încă nu le-am prezentat minunăţia, dar cu proxima ocaziune, o să le-arăt care-i treaba cu arta culinară. 🙂

User Gravatar
codeus said in June 11th, 2009 at 09:09

Adriane începi să-i faci concurenţă lui Hădean.acu de dimineaţă a trebuit să-mi faci tu poftă.

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 11th, 2009 at 09:13

Cella,
D-aia i-am ancorat o sticlă-n fund, să i se taie pofta de zburat. 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 11th, 2009 at 09:15

Codeus,
Nenea Hădean e profesionist, io-s amator, da’ merg mult la inspiraţie. 😀

User Gravatar
iuzarescu said in June 11th, 2009 at 13:43

Maitre, sa vezi cum e cand gatesti la expiratie 🙂 …arta, nu gluma

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 11th, 2009 at 14:21

Când te apuci să predai, sună-mă! 😀

User Gravatar
codeus said in June 11th, 2009 at 21:04

Adriane ne onorezi cu prezenţa la cenaclu?

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 11th, 2009 at 21:25

Ne străduim. 🙂

User Gravatar
codeus said in June 12th, 2009 at 09:35

buna dimineata drag prieten. sa ai o zi faina tu si ai tai.

User Gravatar
pantera said in June 12th, 2009 at 10:58

Mama, Obi!…acum cateva zile am facut si eu pui la sticla si radea Vaxxi de mine. Poate pentru ca nu l-a gustat 😀 Dar al tau arata mai bine, tre’ sa recunosc !! 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 12th, 2009 at 11:11

Cody,
Bună să-ţi fie şi ţie şi celor dragi. 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 12th, 2009 at 11:11

Pantera,
E de la aparatul foto. 😆

User Gravatar
brightie said in June 12th, 2009 at 11:37

deci puiu’ circula si inculca aceleasi ratiuni…
alaltaieri seara bucataru’ mio drag o facut si dansul pui la… doza – aceeasi marie cu alta materie auxiliara.
fi-miu era foarte amuzat de proces astfel ca la un moment dat a zis o chestie care tare semana cu titlul tau s-anume: priviti cum doza dezvirgineaza puiul… :))

pentru istorie sa fie clar ca puiu’ nostru o fost mai rumen in ograji! 😀

User Gravatar
iuzarescu said in June 12th, 2009 at 12:44

o fost doza de bere sau de cola aia din popoul puiului vostru? 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 12th, 2009 at 12:52

Brightie,
“… puiu’ nostru o fost mai rumen in ograji!” Privit din spate, nu? 😆

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 12th, 2009 at 12:54

Iuzărescu,
Cre’ cu o fo’ una electrică, dacă o ieşit mai rumen. 😀

User Gravatar
CELLA said in June 12th, 2009 at 14:26

îţi întorc urările mulţumind şi dorindu-vă asemenea

User Gravatar
bucatar maniac said in June 12th, 2009 at 18:26

arata bine puiu tau penetrat!putin pervers, da` bun! :}

User Gravatar
zamolxis said in June 12th, 2009 at 19:45

eu incerc sa evit porcu, ca-i animal murdar si plin de chestii miscatoare. si-atunci cum sa manc un animal caruia ii intra o sticla in fund si cica e mai bine asa?!?

in alta ordine de idei, unii folosesc sticla de bere plina cu bere. pe bune.

User Gravatar
codeus said in June 12th, 2009 at 22:17

Adriane ai uitat de Sueta?

User Gravatar
maminineta said in June 12th, 2009 at 22:49

Nelinistit esti si tot asa ramai.Sa-ti fie de bine.

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 01:05

Cella,
Să ai un uichend cu soare şi linişti. 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 01:07

Bucătaru’ Maniac,
Maestre, cuvintele tale mi-au catapultat mândria la câţiva metri de sol. Mulţumesc mult!

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 01:08

Zamolxis,
Zeitate Supremă, se mănâncă numai împrejurul sticlei, după ce, în prealabil, se consumă interiorul ei. 😆

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 01:08

Cody,
Ţi-am lăsat nişte scuze la intrare.

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 01:09

Mami Nineta,
Mulţam fain şi săru’ mâna! 🙂

User Gravatar
codeus said in June 13th, 2009 at 09:14

‘Neata Adriane

User Gravatar
krossfire said in June 13th, 2009 at 09:45

Si eu am o obsesie cu gatitul carnii (desi pui la sticla n-am cum face la Buc pentru ca n-am cuptor aici, doar gratar \ aragaz\ microunde).

Poate ne strangem odata mai multi si sub atenta ghidare a lui Sorin Oprescu batem recordul la cea mai mare cantitate de pui gatita vreodata.

User Gravatar
Vania said in June 13th, 2009 at 16:48

Puiul nu pare a avea reacţii adverse…

User Gravatar
CB Studio MX said in June 13th, 2009 at 18:18

Astăzi am gătit tocană de dovlecei cu caise. O bunătate de mâncare şi durează numai 20 min pregătire şi prepararea.
Ingrediente pentru 2 porţii: 3-4 dovlecei, 1/2 kg. caise, 1 ceapă,2 morcovi, 2 roşii, 1 ardel iute, pătrunjel, mărar, busuioc, mentă uscată, ulei, sare şi piper.
Mod de preparare:
Ceapa tocată mărunt se pune într-o oală pe foc cu 2 linguri de ulei, roşiile tăiate cubuleţe mici se pune peste, se amestecă, după care se pune o jumătate de cană de apă, şi dovlceii, se adaugă şi morcovul tăiat cubuleţe mici. Se lasă la foc mic circa 10 min, după care se adaugă mărarul, pătrunjelul şi ardelul tăiat rondele , se amestecă, se pune capacul şi se mai lasă 5 min, după care se pun caisele tăiate cubuleţe, se amestecă, se presară mentă (fără să se amestece) se pune capacul şi se mai lasă 5 min pe foc. Mâncarea este gata.
Timpii nu sunt ficşi, eu am învăţat din propria experienţă, contează oala în care prepari, contează măsura fiecăruia la foc mic şi foc mare, contează cantitatea de “zeamă” care e în oală; important e că combinaţa de caise cu dovlecei (căci la final ei sunt singurii care rămân clari în farfurie, restul se macerează sau se contopeşte prea bine în conţinut) este o gustare ce se poate servi cu un orez sau chiar cu un pui grill ca al tău 🙂

User Gravatar
CB Studio MX said in June 13th, 2009 at 18:20

Ah am uitat de busuioc. El se pune cu dovleceii odată, le dă un gust plăcut şi o aromă după ce stau împreună vreo 10 min 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 21:13

Cody,
He-he! Până am ajuns eu la calculator, s-a făcut noapte: “Somn uşor, Cody!”.

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 21:15

Krossfire,
Da, bre, ar fi o idee să facem pui în groapă cu jar, că, slavă Domnului, recipiente (gropi) găsim la tot pasul. 🙂

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 21:16

Nenea Vania,
Şi nici n-a avut nimic împotrivă. 😀

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 13th, 2009 at 21:25

CB Studio MX,
În primul rând, bine ai venit!
În al doilea, m-ai îndoit îndoit definitiv cu reţeta cu iz profi pe care mi-ai prezentat-o. Mulţam fain! Într-un viitor o s-o-ncerc, că tare bună pare… 😀
Şi, în ultimul rând, n-am reuşit să ascult nimic de pe site-ul tău, numai buffering, buffering, buffering…

User Gravatar
t.s. said in June 16th, 2009 at 22:41

wow ce poza dude. prima oara am zis c’o fi vrun pui d’american decapitat + prajit de niscai talibani.

User Gravatar
Neliniştitu' said in June 17th, 2009 at 00:06

He-he! De unde crezi că am reţeta? 😆

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)