6

Am citit şi am fost liberi, ba, ne-am şi distrat!

Posted by Neliniştitu' on 12 February 2014 in Evadări |

În această seară am avut plăcerea şi onoarea să fiu invitatul lui Leonard Ancuţa, amfitrionul Salonului Literar de Poezie şi Proză “Poetika & Proza”, care are loc tot la două miercuri în Club A.

În atmosfera non-conformistă şi total relaxantă specifică locului, s-au manifestat în ale lecturii Lorena Lupu (fragmente din romanul „Dona Juana”), Cristina Nemerovschi (fragmente din romanul „Rezervaţia unicornilor”), Laura Dan (poeme din volumul „Începe să doară puţin”), Arion Movilă (poezii din volumul „Hai cu mine în anii ’50”), Paul Mihalache (poezie şi proză scurtă dintr-un volum în pregătire), Cătălin Marin (fragmente dintr-un roman ce va apărea în luna martie), Vlad Oncescu (fragment din romanul „Viaţa TV”) şi, cu voia dumneavoastră, subsemnatul, care a interpretat cu aplombul şi anvergura-i caracteristică două nuvele: „Trabantul şi amorul porcesc” şi „Varza, toporul şi strunga de oi”.

Fu foarte fain, am băut ceai cald, rece, apă, bere şi ne-am distrat de numa-numa’ până dincolo de ora 10 din noapte.

Îi mulţumesc lui Leo pentru invitaţie şi tuturor celor care m-au felicitat atât în pauză cât şi la final de eveniment.

Totodată, aduc adânci mulţumiri susţinătorilor mei frecvenţi, şi zic aci de Cătălina, Costel, Andreea, Andrei (mulţam pentru filmări) şi, nu în ultimul rând, de Georgiana (atât pentru poze, cât şi pentru filme).

Filmele lecturii le aveţi mai jos, alături de câteva imortalizări.

Aici veţi găsi câteva fotografii.

Tags: , , , , , , , ,

6 Comments

 • Liliana says:

  😀 Felicitari! Eu probabil ca tot o sa mor de invidie ca n-am fost de fata, dar ma mangaie intr-o oarecare masura prezenta filmarilor la tine pe pagina :). Te pup – si la mai mare!

 • Georgiana says:

  Cu placere! A fost intr-adevar o seara faina cu un umor inedit si cu o atmosfera calda, ca intre prieteni, desi pe multi i-am cunoscut cu aceasta ocazie. La cat mai multe seri asemenea si chiar mai faine!

 • Liliana,
  Probabil că nu exagerez când spun că a fost foarte fain. 🙂
  Mulţam fain şi numai bine şi vouă! 🙂

 • Georgiana,
  Săru’ mâna, săru’ mâna! 🙂
  La cât mai multe participări şi ţie, şi chiar mai faine! 🙂

 • Felicitări Adi! Exceleeeeent! Dar m-am făcut catran de invidie!Se ajunge doar pe bază de invitaţie la astfel de evenimente? Imi imaginez cât poate să fie de frumos! Am vizionat filmuleţele ! Din nou felicitări. Sunt mândră că pot spune Adrian Voicu este prietenul meu!

 • Săru’ mâna, Aura, eşti prea bună cu mine. 🙂
  Da, amfitrionul face cărţile. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.