0

”Povestiri din aeroport și de pe lângă” la Bookfest București 2024

Posted by Neliniştitu' on 29 May 2024 in Speşăl Ghestar |

Dragi prieteni, sosit-a multașteptata zi de lansare a celei mai haioase cărți de aventuri aviatice și nu numai, zicând aci, desigur, de Povestiri din aeroport și de pe lângă.

Joi, 30 mai, de la ora 17:00, la ROMEXPO, pavilionul B2 (pe stânga, cum intrați), pe scena Arena a celui mai mare festival literar din România, Bookfest București 2024, va fi mare veselie și voie bună cât cuprinde.

Iată ce spuneau persoanele avizate despre ceea ce urmează să lansăm:

Alexandra Dumitrescu, redactorul-șef al Editurii Lebăda Neagră: ”Adiță, tată, am citit multe la viața mea, da’ așa nebunie de carte, nici cu ochii n-am văzut, nici cu gândul n-am gândit! Eu, împreună cu toată echipa, îți mulțumim pentru râsul continuu pe care ni l-ai produs cu aventurile tale din aeroport!”.

Simina Jitariu, șefa editurii: ”Abia aștept să vin la București! O să fie nebunie!”.

Dan Burcea, critic literar: ”Cartea lui Adrian Voicu, Povestiri din aeroport și de pe lângă, este ca un stup în care cuvintele poartă, ca niște albine neobosite, nectarul unui umor inteligent și luminos. Pe scena veselă a locului său de muncă se joacă deseori comedii deochiate din viața cotidiană, din viață curentă, deseori provocate de autorul însuși, căruia i se potrivesc atât de bine rolurile de regizor și de actor comic.”

Ștefan Mitroi, scriitor, câștigător al premiului Academiei Române: ”Dragă prietene, ce să-ți zic? Fain volum făcuși! Vorbim la lansare.”

Vă aștept cu mic, cu mare, ca să ne simțim bine și ca să ne mai vedem la ochi și la zâmbete.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.