13

Lume, lume poftim de servește “Otrava noastră cea de toate zilele”!

Posted by Neliniştitu' on 10 May 2016 in Speşăl Ghestar |

Când vine vremea să vă dau astfel de vești, așa mă apucă o bucurie, de nu pot ca să vă zic în termeni omenești cam ce se întâmplă prin sufletul meu, zău de vă mint!

Sunt tare mândru de ea, nu că e a zecea carte ce poartă semnătura personală, ci și datorită faptului că e mai de dragoste, mai de inimă albastră și că are și ceva happy-end-uri, așa!

Maestrul Ștefan Mitroi, căruia îi mulțumesc și aici pentru minunatul cadou de Paște (acela că mi-a semnat coperta a IV-a), zicea că

Spre deosebire de cărțile celelalte, care sunt cărți sobre în registru vesel, Otrava noastră cea de toate zilele este o carte sobră în registru grav. Seamănă, vreau să spun, cu viața însăși, care nu e chiar atât de veselă pe cât am vrea noi. Otrava pe care ne-o propune Adrian Voicu e minunată la gust și, credeți-mă, nu pune în pericol sănătatea niciunui cititor. Dimpotrivă!

Otrava noastra - coperta site

Mulțumiri multiple Cosmin Perța – director editorial, Vasile Mihalache – corectură, redactare, Emilia Petre – copertă, tehnoredactare, Cristina Ivăneț, Nicoleta Vidican și vouă, tuturor celor care mi-ați fost, îmi sunteți și-mi veți fi alături la fiecare scriere publicată, la fiecare vis împlinit.

Tags: , ,

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.