3

Excesul de publicitate

Posted by Neliniştitu' on 29 October 2008 in Nervii de azi |

Momentan, iată reclamele care mă scot cu adevărat din sărite:

– cele câteva, aparent interminabile în înşiruirea lor, seci, fade, repetate zilnic de zeci de ori, de la 6 dimineaţa la 11-12 noaptea, atât la radio cât şi la TV. Long live MP3 and DIVX!

– alea la medicamente, care la final bagă bâlbâiala cu “acest medicament se poate elibera fără prescripţie medicală”. În urmă cu câţiva ani, mai înţelegeai din ce bălmăjea nenea sau tanti, da’ acuma, din motive de aprigă şi prelungă recesiune mondială, reiese în trei secunde o “Acesmdâmâbmbâldmbmnbmdmndmnmdndmdmlui”. Băga-v-aş în cur tantumii verzi şi galbeni până vă ies pe gât, exact p-acolo unde acţionează ei!

– idioţenia aia cu emo de la Cosmote: “Vii diseară la mine să stăm pe întuneric?”. Băi, copii şi fete, care dracu’ aveţi idei d-astea, mă? Şi unde dracu’ îi găsiţi băăă, pe copilaşii ăia, care, după ce că părinţii i-au produs cum i-au produs, din ce-au avut şi ei la îndemână, din ce-au mai strâns de pe la vecini, îi mai stâlciţi şi voi cu ţoale d-alea şi machiaje demne de Cradle of Filth? Sunt curios cum ar arăta reclama-emo pentru RADET: “Vii diseară la mine să stăm pe întuneric cu douăjdepături în cap?”.

– reclamele de pe net, care-ţi sar în ochi de la felurite bănci, credite, lizinguri şi vodafonuri şi care nu te lasă în pace decât după “ţîîî” secunde, nefiind suficient de dibaci să găseşti “icsuletele” infinit de mic ca să le dai dracu’ şi să-ţi vezi de treabă.

– mai revin…
Nota: Pentru nefamiliarizaţi, ia de vă uitaţi la Cradle of Filth.

Tags: , ,

3 Comments

  • iuzar says:

    Ahhh, phoote-m-as in icsuletele lor, ma luasera si pe mine dracii la un moment dat cand cei de pe hotnews isi pusesera un animal de reclama, la Polo cred, pe juma’ de pagina…un sfert de ora m-am chinuit sa ii gasesc icsu (mai rau si decat la secs anal, acolo o nimeresc mai repede) si nika…m-am lasat pagubas si am mai intrat pe site-ul respectiv abia peste o saptamana, cand am vazut ca au scos reclama aia tembela.

  • Neliniştitu' says:

    Ştiu-ştiu, ai dreacu’ sp fie ei cu reclamele lor de 2 lei. Pe mine mă seca aia cu “Mihai şi-a luat casă” sau maşină, da-i dădeam refresh şi dispărea.

  • Dr.Lecter says:

    ai vazut, prietene, ca se face reclama la caruciorul cu mp3 , pentru mucoshi? si patut cu reglaj confort termic? hai sa-mi bag picioarele , ca daca se strica jmekeria aia de reglaj, le iau foc bucile in patutz, saracii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2008-2024 Neliniştitu' All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.